Zrobiłem to i bardzo pyszne lecz troche mi przywarło i się rozleciały lekko ale pozatym OK.
...
Napisał(a)
jak to na serio ma takie wartosci odżywcze to bd do sql to brał od dzis
dzieki za pomysł
Sogacz

dzieki za pomysł
Sogacz
"Jakie to prawo jest kruche, skoro łamie je buchem.."
...
Napisał(a)
A mam pytanie. Czy można tą masę zrobić np. wieczorem, wsadzić do lodówki i rano upiec?
Nikt nie będzie mi mówił jak mam żyć, bo nikt za mnie nie umrze ; )
...
Napisał(a)
To nasmarujcie powierzchnie tostera olejem :) Albo kupice jakis dobry z prawdziwym teflonem
Niespełnione rządu obietnice = temat zastępczy kibice
Pozdro Gainer Team Bez Maka
...
Napisał(a)
podobno odzywka bialkowa traci swoje wlasciwosci w wysokiej temp? wiec chyba lepiej jej tam nie dodawac
...
Napisał(a)
Tyczy się to raczej długotrwałej obróbki typu pieczenie czy też długotrwałe smażenie. W tej sytuacji obróbka nie powinna mieć większego wpływu na białko.
...
Napisał(a)
wlasnie sobie zrobilem moj skald byl taki:
90 gr platkow owsianych
2 jajka
10 gr odzywki bialkowej
troche masla orzechowego (nastepnym razem zastapie dzemem)
50 ml mleka 2%
90 gr platkow owsianych
2 jajka
10 gr odzywki bialkowej
troche masla orzechowego (nastepnym razem zastapie dzemem)
50 ml mleka 2%
...
Napisał(a)
A ja mam pytanie. Czy płatki są mielone czy normalne? W sensie czy trzeba je mielić
EDIT:
Zrobiłem żeby zobaczyć czy będą nadawały się do szkoły wg. mnie i nadają
. Jeden minus. Zrobiłem za gęste i są grube, nie miałem jak rozprawdzić dżem i leciał po bokach, cała tostownica za***ana
Zmieniony przez - man1ek93 w dniu 2010-11-30 15:20:54

EDIT:
Zrobiłem żeby zobaczyć czy będą nadawały się do szkoły wg. mnie i nadają




Zmieniony przez - man1ek93 w dniu 2010-11-30 15:20:54
Dziennik treningowy --> http://www.sfd.pl/man1ek93__redukcja_do_16_/_masa_od_18-t719078.html
...
Napisał(a)
Mam takie pytanko czy jeśli płątki bym zastąpił mąką pełnoziarnistą czy wyjdzie coś z tego ?
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Sos Pomidorowy własnej roboty !! :)
Następny temat