Szacuny
0
Napisanych postów
236
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
9840
wssk muszę przyznać , że gofrów bez dodatku proszku do pieczenia jeszcze nie robiłem...ale myślę ,że jeżeli masa nie będzie za rzadka powinno się udać :P
Szacuny
7
Napisanych postów
170
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
1776
kurcze.. pomocy;p jak robiłam te "kanapki", zawsze mi leciutko przywierały od spodu, ale wyjmowałam je bez żadnych większych problemów;) natomiast dziś mi przywarł prawie cały spód:/// wam w ogóle nie przywiera??
Szacuny
0
Napisanych postów
58
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
677
quchasia no właśnie u mnie to różnie xD te zdjęcie co tu zamieściłem to są z 1 dnia kiedy to robiłem i wtedy w ogóle mi nie przywarło, ale potem ileś razy pod rząd ciągle mi przywierało, teraz smaruję ten opiekacz olejem i nie przywiera praktycznie, ale nie wyszło mi już chyba nigdy takie ładne jak tutaj na zdjęciach pewnie zależy od ilości składników, gęstości, czasu pieczenia i płatków owsianych :P
ps. jak przywierało to tylko z dołu, z góry nie
Szacuny
7
Napisanych postów
170
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
1776
no właśnie u mnie to samo, na poczatku w ogóle a teraz zaczęło..i też tylko z dołu. ale to chyba zalezy od tego, że dołem przecieka nadzienie i przywiera. z olejem dobra opcja, też o tym myślałam:) a nast raz zrobię jeszcze tak, ze zanim nałoże dżem to poczekma ażta spodnia warstwa troszkę się spiecze... może coś wyjdzie;p