Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

"Kanapki" owsiane z nadzieniem do szkoły, pracy !

temat działu:

Kuchnia SFD

słowa kluczowe: , , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 12975

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 16 Napisanych postów 1485 Wiek 34 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 17897
1. wychodzi bez mielenia platkow
2. wyjdzie bez proszku do pieczenia
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 7 Napisanych postów 170 Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 1776
ja nie mielę w ogóle i wychodzi:D

weź się nie buzuj, weź się wyluzuj'

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 236 Wiek 33 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 9840
wssk muszę przyznać , że gofrów bez dodatku proszku do pieczenia jeszcze nie robiłem...ale myślę ,że jeżeli masa nie będzie za rzadka powinno się udać :P
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 24 Napisanych postów 9408 Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 85038
dzisiaj może zrobię sobie na jutro do szkoły to zdjęcie wrzuce jak nie zapomne
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 54 Wiek 32 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 1656
no robie od 2 dni....mama nie nadaza z kupowaniem platkow owsianych xD

Nie ma ludzi odpornych na ciosy, są tylko źle trafieni

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 24 Napisanych postów 9408 Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 85038
robiłem bez mielenia, mi wyszła kompletna klapa, prawie opiekacz spaliłem. Opie*dol od mamuski dostałem ;p narazie nie będe tego robił...
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 7 Napisanych postów 170 Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 1776
kurcze.. pomocy;p jak robiłam te "kanapki", zawsze mi leciutko przywierały od spodu, ale wyjmowałam je bez żadnych większych problemów;) natomiast dziś mi przywarł prawie cały spód:/// wam w ogóle nie przywiera??

weź się nie buzuj, weź się wyluzuj'

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 58 Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 677
quchasia no właśnie u mnie to różnie xD te zdjęcie co tu zamieściłem to są z 1 dnia kiedy to robiłem i wtedy w ogóle mi nie przywarło, ale potem ileś razy pod rząd ciągle mi przywierało, teraz smaruję ten opiekacz olejem i nie przywiera praktycznie, ale nie wyszło mi już chyba nigdy takie ładne jak tutaj na zdjęciach pewnie zależy od ilości składników, gęstości, czasu pieczenia i płatków owsianych :P
ps. jak przywierało to tylko z dołu, z góry nie
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 7 Napisanych postów 170 Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 1776
no właśnie u mnie to samo, na poczatku w ogóle a teraz zaczęło..i też tylko z dołu. ale to chyba zalezy od tego, że dołem przecieka nadzienie i przywiera. z olejem dobra opcja, też o tym myślałam:) a nast raz zrobię jeszcze tak, ze zanim nałoże dżem to poczekma ażta spodnia warstwa troszkę się spiecze... może coś wyjdzie;p

weź się nie buzuj, weź się wyluzuj'

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 58 Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 677
no właśnie chyba tak ten 1 raz zrobiłem :P aż ta dolna warstwa się spiekła troche a potem dżem i tu może by rozwiązanie
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Sos Pomidorowy własnej roboty !! :)

Następny temat

Knedle z Ciasta Twarogowego.

Spalanie
Polecane artykuły