
PLECY
podciąganie w szerokim nachwycie
11x cc
10x +5kg
7x +7,5kg
6x +10kg
wiosłowanie sztangielką
12x 25kg
10x 27kg
10x 29kg
9x 31kg
ściąganie drążka w średnim nachwycie do klaty
4serie 10-12 powt. sztabki ?
TYŁ BARKÓW
unoszenie hantli w opadzie tułowia
10x 7kg
10x 7kg
10x 9kg
10x 9kg
10x 9kg
face pull
4serie 10-12 powt. sztabki ?
11 min rowerek
komentarz
dziś bez komentarza
trening był przeciętny, czuję lekkie przeziębienie co odbiło się na sile i wytrzymałości…

1. 100 owsiane, 20 żurawiny, wpc, oliwa z oliwek, mleko
2. 100 kasza, 200 polędwica wieprzowa, oliwa z oliwek, pomidor, ogórek
3. 100 kasza, 200 polędwica wieprzowa, oliwa z oliwek, pomidor, ogórek
4. 100 kasza, 200 polędwica wieprzowa, oliwa z oliwek
4b. wpc, rodzynki, jabłko
5. 100 kasza, 200 kura, ogórek
6. w planach: tuńczyk, warzywa, oliwa

aha,
w weekend trochę experymentowałem z jedzeniem
zrobiłem pieczoną pierś z indyka nadziewaną śliwkami i morelami
mam foto sprzed obróbki termicznej

później zapomniałem o zdjęciu a że jadłem z rodziną, to całość poszła w mgnieniu oka :D
przepis
- pierś indyka (1,2kg) natrzeć czosnkiem (3-4ząbki) i solą
- utworzyć kieszonki i nawpychać w nie suszonych owoców – łącznie zużyłem po 100g śliwek i moreli
- podsmażyć pierś na patelni po minucie z każdej ze stron,
- wsadzić do żaroodpornego naczynia do piekarnika – 180 st. 90 min
- co 20 minut podlewałem bulionem warzywnym (kostka na 300ml ciepłej wody)
- ostatnie 15 min pieczenia bez przykrywki, funkcja grill
Co weekend staram się wypróbować jakiś nowy przepis i muszę nieskromnie przyznać że od miesięcy nie udało mi się zrobić tak dobrego dania

…szkoda że nie mam foty po upieczeniu, nadrobię w najbliższą sobotę!


do I śniadania:
porcja białka
do II śniadania:
witaminy Olimpu
Przed treningiem:
- 5g bcca
- 250mg kofeiny
- 3g beta - alaniny
- 6g cytruliny
- 10g AAKG
- 1g L-Tyrozyny
Po treningu:
- porcja białka
Przed snem:
1x Mg B6 forte
1x Zinkas forte
