Postanowiłem poprowadzić swój blog na temat tego co wcinaj na co dzień
Miłego oglądania!
Hamburgery:
- bułki hamburgerowe Pano z biedry (fajne makro)
- ser hochlland ( tylko 19gr T na 100gr produktu)
- papryka zółtka
- papryka chilli
- rukola
- sos bbq allnutrition
- pierś indyka
Przygotowanie:
Bułki przypiekam w elektrycznym grillu i posypuję przyprawą złocisty kurczak.
Pierś indyka kroje na płaty ok 1.5cm.
Wrzucam na rozgrzaną patelnie bez jakiegokolwiek tłuszczu plastry piersi 15 sekund na jednej stronie, 15 sekund na drugiej stronie i zalewam wodą ok 1cm. Przykrywą pokrywką dusząc ją ok 10-12 minut aby zachować maksymalną soczystość mięska.
Później wszystko składam w bułę i ląduje w mikrofali na półtorej minutki.
Włalaaa!