SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

[SPAM] sztanga w zęby, fitness twarzy, każda Lejdi gna po plaży :-D

temat działu:

Ladies SFD

słowa kluczowe: , , , , , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 128952

Nowy temat Temat Zamknięty
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 211 Napisanych postów 8999 Wiek 45 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 79738
no własnie czytam, ze jakieś light mi sie trafiło
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 36 Napisanych postów 6131 Wiek 34 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 38080
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lubiekaszke Redakcja SFD
Ekspert
Szacuny 471 Napisanych postów 13028 Wiek 33 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 79809
atra, nie light tylko napój kokosowy, niestety.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 211 Napisanych postów 8999 Wiek 45 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 79738
Kombinuje jak ze swojego to zrobić. Zbiore to co u góry sie rozwarstwi może, bede kombinować
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 211 Napisanych postów 8999 Wiek 45 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 79738
chciałam dzieciom radoche zrobic i doopa
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 260 Napisanych postów 9148 Wiek 40 lat Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 123840
Głupie pytanie - jak wstawić zruzt miski tak, żeby pod nim można było jeszcze coś napisać?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lubiekaszke Redakcja SFD
Ekspert
Szacuny 471 Napisanych postów 13028 Wiek 33 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 79809
No jak się rozwarstwi w lodówce to może coś z tego będzie.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 36 Napisanych postów 6131 Wiek 34 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 38080
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lubiekaszke Redakcja SFD
Ekspert
Szacuny 471 Napisanych postów 13028 Wiek 33 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 79809
kleine, ja zawsze po prostu edytuje post.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 54 Napisanych postów 8880 Wiek 44 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 71682
atraMento
kessik
atraMento
Preria pisała, ze od peklowej soli mięso jest róziowe. Ale, chyba bym robiła ( gdybym robiła) ze zwykłą. Tylko ryzyk fizyk, spuć sie moze.


peklowa sól to zwykła z niewielką ilością aztotanu co robi mięso różowym, w tym wszystkim chodzi o sól kuchenną to jest konserwant


Sama sól nie konserwuje tak jak ta z dodatkiem azotanów, szczególnie azotany III hamują rozwój drobnoustrojów i zmniejszają oporność cieplną przetrwalników bakteryjnych - tak wyczytałam na forum wędzarniczym.



sama sól też konserwuje tylko wtedy nie trzymasz w niej mięsa tydzień czy dłużej.
Ogólnie poleca peklo sól zrobiła tak szynkę i jeszcze tak pysznej nie jadłam
Nowy temat Temat Zamknięty
Poprzedni temat

Z "uwolnić orkę" w aniołka victoria's secret

Następny temat

problem z udami

WHEY premium