SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

ZDJĘCIA NASZEJ SZAMY v2

temat działu:

Kuchnia SFD

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 208903

Nowy temat Temat Zamknięty
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 8 Napisanych postów 604 Wiek 29 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 8783
parówki dobre na wszystko
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 9 Napisanych postów 937 Wiek 32 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 24871
Szczególnie woda po ugotowanych parówkach, musscle pump :D
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 1158 Napisanych postów 95001 Wiek 34 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 375707
Czy parówka musi być tłusta i ch...wa? Niekoniecznie
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 274 Napisanych postów 3367 Wiek 32 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 18896
Jak ktoś ma zwyczaj kupowania parówek o średnicy 2cm, w kolorze sino-różowym, to takie ma o nich zdanie...
Szkoda, że niewiele osób jest w stanie poświęcić trochę więcej czasu na poszukiwania naprawdę dobrych wyrobów. W okolicach mojej działki pod Warszawą działał kiedyś taki masarz (który swoją drogą został niestety "zjedzony" przez przemysł i gówniane wędliny i nie przetrwał......), który robił znakomite szynki, kaszanki, kiełbasy i parówki właśnie. Parówki miał różne -> cielęce, drobiowe, wołowe, wieprzowe, wieprzowo-wołowe. CZYSTE, 100% mięsa w mięsie. To był smak! Miałem nawet okazję brania udziału w fazie produkcji takiej parówki. Nie miały sobie równych... Strzelająca skórka, soczyste mięso, aromatyczne. ECH! Gdyby jeszcze działał, to miałbym namiar na takiego GOŚCIA, że tylko otwierać lokal z zaj**istymi hot-dogami...
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 1158 Napisanych postów 95001 Wiek 34 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 375707
Również mam źródła z których czerpię produkty typu kiełby i parówki i mam pewność, że nie są to zmielone psy z budami czy tam kury z pazurami
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 274 Napisanych postów 3367 Wiek 32 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 18896
Dawaj, otwieramy hot-dogarnię. Slow foodową
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 1158 Napisanych postów 95001 Wiek 34 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 375707
jak byśmy otworzyli jakiś lokal we dwóch, to wszystkie maki w wawie by splajtowały

Nadrabianie wieczorne bilansu kcal
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 274 Napisanych postów 3367 Wiek 32 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 18896
I oto idzie! Tak ma być, MAKI mają zniknąć!
KOZACKI omlecik... Ja chyba wrzucę jakiś detoxowy mix sałat z awokadosem i olejem rzepakowym.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 58 Napisanych postów 936 Wiek 28 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 16405
Można się pomęczyć i samemu parówki zrobić np z kurczaka albo kurczakowo-wołowe. W tamtym roku na wakacjach zrobiłem
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 58 Napisanych postów 936 Wiek 28 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 16405
Omlet z 4 jaj z siemieniem lnianym, cynamonem pieprzem cayenne i stewią oraz trochę śmietany 30%.
Nowy temat Temat Zamknięty
Poprzedni temat

„Nie Ma Bardziej Szczerej Miłości Od MIŁOŚCI Do Jedzenia”

Następny temat

NAJPROSTSZY PRZEPIS NA PRAWDZIWE TORTILLE!

forma lato