Z każdym dniem kilka milimetrów więcej i więcej... i to najbardziej cieszy.
ON
...
Napisał(a)
Karkówka się szybko nudzi. Jadłem 3 tyg i już mam obrzydzenie.
...
Napisał(a)
haha a ja wczoraj mówiłem sobie ze dzisiaj grilla czyszcze i karkówe marynuje i dzisiaj robie a tu śnieg nap*****la aż sie z domu wyjść nie chce

...
Napisał(a)
Adamsky ja ponad 2lata glownie piersi jadlem:) Juz myslalem ze to normalne ze mi nic nie smakuje:D Na szczescie jest ten temat:) Ale masz racje,nie bede ciagle karkowke jadl. Ostatnio duzo zaczalem jesc ryb,udek z kurczaka i ta karkowke. Wszystko tylko nie piersi...hehe Niestety ryby po odliczeniu glazury wychodza drogo....
Co mnie nie zabiję,to mnie wzmocni...
...
Napisał(a)
Racja ryby są drogie, ja ostatnio kupowałem kostki mintaja 5% glazury. W lidlu są zaj**iste, za 6,99zł mintaj w kostkach 400g i to bez glazury. Jakość ryby świetna w porównaniu do tej kupowanej na wagę, ale sporo drożej wychodzi.
Ostatnio też skuszony promocją na filet mintaja kupiłem parę kg. Glazura miała mieć 35% - dużo, ale cena 7,49zł za 1kg skusiła. Policzyłem, że 1kg samej ryby po odmrożeniu powinien wynieść mnie ok 11zł... ale po rozmrożeniu 900g zamrożonego fileta okazało się, że samej ryby jest ok 400g hehe Więc ja się pytam jakie 35%? Tam było z 50% minimum. Nie dajmy się robić w bambuko.
Na szczęście teraz ryb jeść nie muszę, sama kura w ilości 1750g ed leci
Zmieniony przez - Manieczki8 w dniu 2013-03-08 14:33:56
Ostatnio też skuszony promocją na filet mintaja kupiłem parę kg. Glazura miała mieć 35% - dużo, ale cena 7,49zł za 1kg skusiła. Policzyłem, że 1kg samej ryby po odmrożeniu powinien wynieść mnie ok 11zł... ale po rozmrożeniu 900g zamrożonego fileta okazało się, że samej ryby jest ok 400g hehe Więc ja się pytam jakie 35%? Tam było z 50% minimum. Nie dajmy się robić w bambuko.
Na szczęście teraz ryb jeść nie muszę, sama kura w ilości 1750g ed leci

Zmieniony przez - Manieczki8 w dniu 2013-03-08 14:33:56
...
Napisał(a)
Manieczki jak ty sobie radzisz z jedzeniem ciagle kurczaka? Smakuje ci jeszcze?:)
Co mnie nie zabiję,to mnie wzmocni...
...
Napisał(a)
Na razie muszę tylko kurę i ryż - 6razy ed i nic innego nie jem... Już ostatkiem sił to robię, ale jeszcze daję radę. Z tym, że ja to robię tylko dlatego bo mam w planach starty lada moment. W innym wypadku nie ma opcji żebym tak jadł. Teraz dopiero doceniam jak to jest móc zjeść wszystko... Można jeść zdrowo i smacznie, ale nie tak jak w okresie przedstartowym. Gdzie non stop to samo to samo.
...
Napisał(a)
Tak czytam to co piszesz i chyba odłożę, na 20iu GH ed all the year i formę startową się na pizzy i kebabach zrobi :P 

Doświadczenia wszystkich kulturystów są podobne
Ludzie się na nich gapią, wytykają palcami
Są jak wybryki natury ale nie mają cyrkowego namiotu aby się w nim skryć.
...
Napisał(a)
A kebab nie jest zdrowy? Samo mięso i warzywa... sos na jogurcie naturalnym i forma w górę 

...
Napisał(a)
Jak się zrobi odpowiednio samemu to nawet pizza czy hamburgery są zdrowe :) ale w większości przypadków to śmieci pełne tłuszczu i węgli prostych
...
Napisał(a)
jw, niby sobie mozna zrobic swoja domowa pizze itp ale nigdy ona nie bedzie tyla warta co 400g stejka na posilek 

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
HGH + Krótki Testosteron + Sambutamol
-
- 1
- 2
- ...
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- 14
- 15
- 16
- 17
- 18
- 19
- 20
- 21
- 22
- 23
- 24
- 25
- 26
- 27
- 28
- 29
- 30
- 31
- 32
- 33
- 34
- 35
- 36
- 37
- 38
- 39
- 40
- 41
- 42
- 43
- 44
- 45
- 46
- ...
- 47
-
Następny temat