...
Napisał(a)
Ja mam takie pytanie, bo teraz to wszędzie składy mieszają. Czy w nitro II powder nie ma wcale węglowodanów? bo wiem że w limited edition jest na porcje aż 10g węgli
...
Napisał(a)
Biorę to w chwili obecnej. Po tygodniu stosowania ( 3x30g dziennie ) przy jednorazowej porcji mniejszej jak 30g nie czuje absolutnie nic, zero czegokolwiek, null. Przy 30g i więcej czuć lekkie mrowienie pod skórą i szybsze bicie serca oraz lekkie podniecenie przez jakieś 5 min potem nic. Jedyny naprawdę zauważalny efekt to, że po 30g dawce z samego rana ( 6-7 ), jeśli położę się do łózka to śpię jak zabity do 12. Aha i pocę się jak świnia na treningu. Bardzo droga oranżadka o smaku pomarańczowym, ewentualnie dobry środek nasenny. Na mnie nie działa, jak tylko to skończę robię przerwę i zabieram się za Shock Therapy + Storm, mam nadzieję, że z lepszym stukiem.
The Brave Do Not Fear The Grave
...
Napisał(a)
BLagoon to nie wiem jak ty to robisz.. 3x 30g to w ch..
Ja biore nitro II z mono vitalmaxa. i biore tylko przed treningiem 15g nitro i w dnt z rana 10g . I po 3 dniach stosowania mnie spompowalo .
Ja biore nitro II z mono vitalmaxa. i biore tylko przed treningiem 15g nitro i w dnt z rana 10g . I po 3 dniach stosowania mnie spompowalo .
Jedno ziarnko piasku moze zatrzymać klepsydrę
Jedna zbłąkana kula może zatrzymac życie
https://www.sfd.pl/gienus12__wojna_z_sylwetką_trwa.._!_-t1070946.html
...
Napisał(a)
Musze przyznać, że popełniłem błąd. Nitro faktycznie działa ale trochę inaczej niż tego oczekiwałem co zapewne wynikło z mojej niewiedzy. Wydawało mi się, że po tym będę miał więcej powera na treningach bokserskich no i niestety bardzo się pomyliłem. Faktycznie pompuje mięśnie, pomaga nabrać masy i wyciskać większe ciężary ale w żadem sposób nie zwiększa energii do ćwiczeń, szybkości i dynamiki. Wręcz przeciwnie, spowalnia i to bardzo, powoduje, że człowiek czuje się ociężały.
Podsumowując: na siłkę jak najbardziej ale do SW nie polecam.
No i zwracam honor
suplement dobry tylko ja go źle zastosowałem.
Podsumowując: na siłkę jak najbardziej ale do SW nie polecam.
No i zwracam honor

...
Napisał(a)
BLagoon
jeśli chodzi CI o energię na treningu bokserskim
spróbuj NitroBolon Energizer
jeśli chodzi CI o energię na treningu bokserskim
spróbuj NitroBolon Energizer
przestajesz grac - przestajesz przegrywać
...
Napisał(a)
maxwell
Brałeś to na trening SW ? Fakt, że na pewno pobudzi ale kreatyna i arginina raczej wywołają efekt podobny jak przy Nitro II. Od krety nabieram bardzo wody i potem mi ciężko na treningu, jestem ociężały i leci ze mnie jak z kranu. Do tego efekt pompy też za bardzo nie pomaga. Sporo stron na forum przerzuciłem ale nie udało mi się ustalić czy NO boostery nadają się do SW, po przygodzie z Nitro II raczej bym obstawiał, że nie.
P.S. kumple starsi stażem też odradzają...
Brałeś to na trening SW ? Fakt, że na pewno pobudzi ale kreatyna i arginina raczej wywołają efekt podobny jak przy Nitro II. Od krety nabieram bardzo wody i potem mi ciężko na treningu, jestem ociężały i leci ze mnie jak z kranu. Do tego efekt pompy też za bardzo nie pomaga. Sporo stron na forum przerzuciłem ale nie udało mi się ustalić czy NO boostery nadają się do SW, po przygodzie z Nitro II raczej bym obstawiał, że nie.
P.S. kumple starsi stażem też odradzają...

...
Napisał(a)
No widzisz, bo sama pompa miesniowa tak sprawia i troche ogranicza ruchy i spowalnia, mięśnie są napięte i sie duzo trudniej wykonuje rozne czynnosci^^ . Dla ludzi ćwiczących na siłce to niebo, ale tak jak dla ciebie to lipa . A co doczegos na energie co nie pompuje to ja niestety nic nie moge polecic, poniewaz sie nie znam na takich suplementach i w ogóle mój zakres wiedzy jeszcze jest skromny:)
Jedno ziarnko piasku moze zatrzymać klepsydrę
Jedna zbłąkana kula może zatrzymac życie
https://www.sfd.pl/gienus12__wojna_z_sylwetką_trwa.._!_-t1070946.html
...
Napisał(a)
Witam wlasnie zakupilem jedna puche tego xD 700g. Bralem 1 porcje z ciekawosci.
Smak-Extra
Rozpuszczalnosci-100% zadnych osadow itd
Pompa-jest
O efektach napisze w krotce;p
Smak-Extra
Rozpuszczalnosci-100% zadnych osadow itd
Pompa-jest
O efektach napisze w krotce;p
...
Napisał(a)
Jestem w trakcie cyklu na NitroII + mono i powiem, że nieźle pompuje. Początkowo brałem po 10g lecz to mało i zwiększyłem do 30g i jest super. Mam smak tropical i jak nie czuje zapachu to da się wypić.
Poprzedni temat
Trec - NitroBolon
-
- 1
- 2
- ...
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8