...
Napisał(a)
Chciałem zapytać, ile gram ma ta miarka w tym nitrobolonie ? Bo w sposobie uzycia pisze tam 3 porjce po 3 miarki, Proszę o odpowiedź, pozdrawiam
...
Napisał(a)
jedna miarka ma 5g
Napisz jakas recejnzje jak zjesz bo od tego jest ten dzial
Napisz jakas recejnzje jak zjesz bo od tego jest ten dzial

1
"Mniejsi i więksi,równi i równiejsi,jedni używają mózgu drudzy używają
mięśni,lub obu jednocześnie,Ci są tu najlepsi bezsprzecznie,a i tak nie żyją wiecznie ... "
...
Napisał(a)
Produkt bardzo dobry polecam na maksa!!! po silce bylem bradzo spuchniety !! i ladnie to wygladalo nawet nie co mi poszlo na rzezbe po tej kuracji polecam na maksa ten produkt a jak ktos go krytykuje widocznie nie wie jak sie cwiczy i same suplemety nie pomagaja podstawa w kulturystyce jest dobra dieta!! no i dobry trening i trzeba go dobrze wykonywac!! po tym suplemecie poszlo mi duzo w klacie i na lapce!!! nie rozumiem ludzi ktorzy to krytykuja jeden z lepszych produktow!!!
...
Napisał(a)
Po nitro niezle sie puchnie kiedys bralem!!a teraz znowu kupilem tym razem vip series 750g! przypominam ze do nitro dobra dieta i oczywiscie trening a po kuracji nalezy pozniej zmniejszyc obciazenie na ok. 20-30% zeby zeby efekty zostaly bo inaczej wszystko pujdzie na marne pozdro!!!
-Żołnierze NITROBOLONU walczą do oporu-
-Żołnierze NITROBOLONU walczą do oporu-
trenuj madrze a staniesz sie wielkim sk***ysynem
...
Napisał(a)
Słaby steck lepsze efekty byłu u mnie po cp moze pompa dobra ale po cyklu mimo zmniejszenia obciazen nic nie zostało podsumowujac 5tygodni na marne nie polecam
Zyjac w swiecie magi wszystko sie wali...
...
Napisał(a)
Przy prawidłowym treningu, diecie i dodatkowej suplementacji efekty marne. Troche pompy na treningu a tak to lipa. warto zainwestować w cos innego np xpand'a. Pozdrawiam
1
...
Napisał(a)
Siema, nitrobolon po jakim stazu cwiczen zalecane jest ? po ilu min miesiacach najlepiej zaczac stosowac?
...
Napisał(a)
detonator jak warto zainwestować w XPANDA, jeżeli te stacki są do siebie podobne?
według mnie to bzdura, jak ktoś ma diete i wie jak ćwiczyć to N2 przyniesie mu efekty
według mnie to bzdura, jak ktoś ma diete i wie jak ćwiczyć to N2 przyniesie mu efekty
Pozdrawiam
Poprzedni temat
Trec - NitroBolon
-
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8