konie rodza sie w bolu
...
Napisał(a)
ELO MAM NITRO2 1100G, MOJE PYTANIE JEST NASTEPUJACE CZY MAM ZJESC TA CALA PUCHE NA RAZ CZY JAKOS SOBIE TO ROZDZIELIC NP NA POLOWE Z JAKAS PRZERWA MIEDZY POLUWKAMI???
...
Napisał(a)
ELO MAM NITRO2 1100G, MOJE PYTANIE JEST NASTEPUJACE CZY MAM ZJESC TA CALA PUCHE NA RAZ CZY JAKOS SOBIE TO ROZDZIELIC NP NA POLOWE Z JAKAS PRZERWA MIEDZY POLUWKAMI?
konie rodza sie w bolu
...
Napisał(a)
A jak dla mnie NitroBolon II to najzwyklejsze g****!!! Co do pompy to w ogóle jej nie było mimo to że dawki były syte...efekty marne prawie wcale...ani siła ani masa... już lepsze miałem efekty podczas cyklu na zwykłym mono z olimpa
) WIĘC NIE POLECAM TEGO SUPLEMENTU!

Bez masy nie ma klasy,
Bez metki nie ma sylwetki,
A bez zastrzyku nie ma wyniku ;]
...
Napisał(a)
Najlepszy stack, bezsprzecznie. I dobrze cenowo wychodzi.
Cukrzyk-since 11.10.2010
Dopiero rosnę.
...
Napisał(a)
powiedzcie mi jak wyglada pobudzenie po tym specyfiku. zle sie czuje po wszelkich pobudzaczach, redbulle tigery itd robia mi kare, to samo kawa, nienajlepiej sie tez czuje jak przegne z coca cola (np 1litr to zdecydowanie za duzo), jak wzialem kiedys porcje muscle serum od FA na treningu to bardzo zle mi sie cwiczylo i w koncu skonczylem wczesniej trening i wrocilem do domu taryfa.
instruktor kulturystyki / trener personalny
...
Napisał(a)
jak dla mnie rewelacja ! kolesie z siłowni mówili , że jadę na koxie bo już po rozgrzewce 2 kg hantelkiem łapałem pompe na bicu i żyły wychodził ! . Masa ładnie poszła i 20 kg na klacie ! pozdrawiam i polecam
padłeś powstań, Powerade xd
...
Napisał(a)
witam. szukam jakiegos preparatu na poprawe sily i to chyba jest to , zastanawia mnie jednak czy efekt ktory osiagne zostanie czy skonczy sie razem z cyklem...
Poprzedni temat
Trec - NitroBolon
-
- 1
- 2
- ...
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8