SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Trec - NitroBolon II powder

temat działu:

Trec

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 210621

Ankieta

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 29 Napisanych postów 8365 Wiek 38 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 19955

OPIS:

NITROBOLON II powstał w odpowiedzi na potrzeby sportowców: ułatwia osiąganie najlepszej kondycji fizycznej, a także umożliwia szybką poprawę osiąganych wyników sportowych.

NITROBOLON II - przyspiesza proces budowania beztłuszczowej muskulatury
- umożliwia szybkie przyrosty siły i wytrzymałości
- skutecznie zapobiega katabolizmowi
- skraca czas potrzebny na pełną regenerację włókien mięśniowych po intensywnym wysiłku fizycznym
- poprawia bilans azotowy organizmu
- zwiększa motywację do podjęcia intensywnego wysiłku

NITROBOLON II zawiera następujące składniki aktywne:
Kompleks kreatynowy - w postaci najskuteczniejszych form tego związku: estru kreatyny HCL oraz jabłczanu kreatyny. Umożliwia przeprowadzenie efektywnej syntezy białek mięśniowych oraz skutecznie zapobiega procesom katabolizmu.

Kompleks NO - to kompleks najsilniejszych stymulantów tlenku azotu (NO) - jabłczan argininy, alfaketoglutaran argininy oraz jabłczan cytruliny. Efekty działania tych substancji widoczne są w postaci tzw. pompy, co w konsekwencji gwarantuje najlepsze odżywienie i dotlenienie komórek mięśniowych.

Kompleks glutaminowy - w jego skład wchodzą L-glutamina oraz N-acetyl- glutaminy. Substancje te gwarantują skuteczne i szybkie procesy regeneracji powysiłkowej

Kompleks węglowodanowy - źródło energii niezbędnej do wykonywania wysiłku.

Inozyna - nasila produkcję energii

Tauryna - to aminokwas poprawiający przyswajalność wielu związków aktywnych- w tym kreatyny, a także działający stymulująco i energetyzująco

_______________________________________________________________-

Skład w jednej porcji:
Pump Creatine Matrix - 4000 mg:
Jabłczan Kreatyny (TriCreatine Malate),
Ester Kreatyny HCL (Creatine Ethyl Ester HCL)

Nitrix Oxide Amplifier Matrix - 3500 mg:
Chlorowodorek L-Argininy (L-Arginine HydroChloride)
Jabłczan Argininy (Diarginine Malate),
Jabłczan Cytruliny (Citruline Malate)

Inosina - 2000 mg
Tauryna - 1500 mg
Glutamine Matrix - 1000 mg:
N-Acetyl Glutaminy (n-acetyl-glutamine NAG)
L-Glutamine

Sposób użycia sugerowany przez producenta:
Preparat najlepiej stosować w cyklu 6 tygodniowy, po którym powinien wystąpić okres przerwy w jego stosowaniu. W okresie przerwy, która powinna trwać około 3 tygodni należy zmniejszyć intensywność oraz obciążenia treningowe. Zbyt forsowne ćwiczenia w tym okresie mogą spowodować szybki spadek osiągniętych podczas stosowania NitroBolonu wyników.

Dawkowanie: 10 - 30g na dawkę 1 - 2 razy na dobę (ok 30 - 60g na dobę), korzystnie - okołotreningowo

Należy wypijać ok. 4,5 l wody dziennie.

Zmieniony przez - faftaq w dniu 2010-11-03 22:07:50

Zmieniony przez - TomQ-MAG w dniu 2014-09-23 23:28:10
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU

Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.

Sprawdź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 8 Napisanych postów 251 Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 9377
b. dobry produkt
świetna pompa która długo trzymała, siła, wytrzymałośc, aż chciało sie ćwiczyć jak widziałem sie tak spuchniętego:), noi na cyklu z N2 to pała jak sosna sstoi,
3
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 12 Napisanych postów 3064 Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 26584
fajny produkcik poza tym ze raz trzęsie w żołądku raz nie ;/ kijowe uczucie i po skonczeniu cyklu widac nagly spadek sily i masy ;/
1

By Animal...

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 5 Napisanych postów 146 Wiek 34 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 5187
Bardzo dobry produkt pompa konkret siła dobrze idzie
Smak-hmm w sumie smakował mi:)
rozpuszczalnosc-bardzo dobra
cena-dobra
co do postu wyzej ja nie odczułem żadnych spadków dobra dieta i tyle:)
Polecam!
1

Zawsze Moze Byc Lepiej ;)

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 107 Napisanych postów 25330 Wiek 35 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 182786
Sotosowalem na pierwszym cyklu
Jak dla mnie rewelacja , po tygodniu rozkrecil sie juz maxymalnie , pompowal mnie jak szalony , Ogolnie bardzo dobry Stack , smak (pomarancza) nie podchodzil mi , ale nie o smak chodzi w tego typu suplach

"Mniejsi i więksi,równi i równiejsi,jedni używają mózgu drudzy używają
mięśni,lub obu jednocześnie,Ci są tu najlepsi bezsprzecznie,a i tak nie żyją wiecznie ... "

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 36 Napisanych postów 13181 Wiek 36 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 86307
super stack

smak, rozpuszczalnosc bardzo dobra, nie miałem kłopotów z żołądkiem

cena tez dobra, dawki 25-30g ed miażdzą

trening -> ból -> rozwój

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 40 Napisanych postów 8194 Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 21398
smak - ohyda
samopoczucie po zjedzeniu super, swietna pompa, oglne samopoczucie , przez 2 - 3 h super potem fatalne, zle sie po nizm zwyczajnie czulem
rozpuszczalnosc lipna w porownaniu ze strormmem czy xpandem smak tak samo

Efekty SUPER swietna pompa, power na treningu i ekstra przytosty, w zwiazku z cyzm wczesniejsze argumenty sa malo istotne, choc mozna to brac pod uwage.

“How in the hell could a man enjoy being awakened at 8:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so? ”
― Charles Bukowski

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 7 Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 158
mam pytanie czy to jest zdrowe????? bo wiecie jestem początkującym i kolega mi to polecił ale sam nie wiem prosze o pomoc bo zdrowie wazniejsze od wyglądu
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 5 Napisanych postów 200 Wiek 34 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 5605
W moim przypadku byla pompa po treningu, ale nic nie zostalo.
1
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 5 Napisanych postów 17026 Wiek 39 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 105050
W moim przypadku początkowo była pompa jak u większości, ale niestety siła zamiast isc do przodu to staneła a nawet minimalnie spadła. Nie jestem do niego przekonany, ale spróbuje jeszcze raz go zarzucić z dodatiem zwykłego mono.
2
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 5 Napisanych postów 520 Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 7243
Polecam produkt wart efekty gwarantowane sam stosowałem zjadałem 500 g. w łapie 2 cm. w gore :)
1

GgGgGg-Unit

Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Trec - NitroBolon

Następny temat

Trec - NitroProGen

WHEY premium