Szacuny
0
Napisanych postów
48
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
920
Witam!!
Własnie siedziałem na forach i przeczytałem ze po zakonczeniu cyklu TREC NitroBolon II powder widac wyrazny spadek mocy i mniej jest w obwodach. mam pytanie czy jest to prawda a jesli tak to czy mozna sie jakos przed tym uchronic??
Bo jesli nie to ma to sens jesli po kilku tygodniach od zakonczenia cyklu wszystko wraca z powrotem:/
Bardzo prosze o pomoc i z góry dziekuje ZAMZA
Szacuny
2236
Napisanych postów
23915
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
397335
to w głównej mierze dieta stanowi o ewentualnych przyrostach jak i stratach w masie mięśniowej wiec jeżeli chcesz uniknąć spadków zadbaj o dietę ale też o odpowiedni trening i regenerację
Szacuny
15
Napisanych postów
2081
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
21606
Juz kilka takich opni przewinelo sie ze po nitro szybko spadki sie notuje.Ogolnie jak nie chcesz spadkow to musisz dalej trzymac bilans kaloryczny dnia na "+" badz na 0 .
Szacuny
2236
Napisanych postów
23915
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
397335
kwestia indywidualna sebek robi przerwę inny trenuje nadal tak samo i w obu przypadkach idzie dobrze. sam wypróbuj.
Ja np trenował bym nadal ewentualnie przez tydzień z mniejszą intensywnością
Szacuny
15
Napisanych postów
2081
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
21606
ja po 6-8 tyg cyklu na krecie czuje sie juz zmeczony z racji tego ze na cyklu daje z siebie totalnego max'a dlatego jestem zwolennikiem regeneracji zaraz po cyklu.
Wszystko zalezy jak sie czujesz sa ludzie co nie robia regeneracji i maja wyniki .Kazdy organizm jest inny.
Chodz w przewazajacej wiekszosci taka regeneracja pozytywnie wplywa na cwiczacego.