...
Napisał(a)
Jak dal mnie to jeden wielki szit... Miala byc pompa a nic nie odczulem wedlug mnie to jeden z gorszych supli zjadlem calego i nic nie odczulem nie polecam.
...
Napisał(a)
Psychol18 na każdego działa inaczej na jednym zadziała lepiej zwykłe mono a na drugim nitro. Ja jestem na cyklu tydzień pompa super samopoczucie na +, na smak nie narzekam 

...
Napisał(a)
Panowie też tak mieliście, że kupiłem nitro 550 g i na pudełku jest napisane 22 porcje a starcza na dwa tygodnie? Z moich obliczeń wynikało że powinno starczyć na 3 a po dwóch już nie mam prawie nic...
...
Napisał(a)
witam mam zamiar brac nitro w takich dawkach:
DT
rano na czczo 10 gr nitro plus 3 gr kreatyny, 30 min przed treningiem 20 gr nitro, po treningu 3 gr kreatyny
DNT
rano 10 gr nitro i 3 gr kreatyny, okolice trenignu 10 gr nitro i 3 gr kreatyny.
czy to dobry sposob, macie jakies pomocne sugestie?
DT
rano na czczo 10 gr nitro plus 3 gr kreatyny, 30 min przed treningiem 20 gr nitro, po treningu 3 gr kreatyny
DNT
rano 10 gr nitro i 3 gr kreatyny, okolice trenignu 10 gr nitro i 3 gr kreatyny.
czy to dobry sposob, macie jakies pomocne sugestie?
...
Napisał(a)
Jeżeli chcesz oszczędnie to proponuje tak:
DT: rano 5g krety przed tren 20g N2 po tren 10g N2
DNT: 5g krety
A moje pytanie jest takie na tych puszkach nic nie pisze ile powinien trwać cykl i czy można zrobić coś w tylu 5tyg(jestem w 4 tyg. sumplementacj)tydzień przerwy od N2 i następnie pociągnąć jeszcze z 2-3tyg jest to mój ostatni cykl na mono i stacku do października redukcje fatu przewiduje na koniec marca/początek kwietnia dlatego chciałem wykorzystać to na maks trening typowo siłowy ładnie się rozkręciło dopiero w połowie 2 tyg dlatego taka moja sugestia czy by nie lepiej pociągnąć to tak do ogólnych 8tyg
DT: rano 5g krety przed tren 20g N2 po tren 10g N2
DNT: 5g krety
A moje pytanie jest takie na tych puszkach nic nie pisze ile powinien trwać cykl i czy można zrobić coś w tylu 5tyg(jestem w 4 tyg. sumplementacj)tydzień przerwy od N2 i następnie pociągnąć jeszcze z 2-3tyg jest to mój ostatni cykl na mono i stacku do października redukcje fatu przewiduje na koniec marca/początek kwietnia dlatego chciałem wykorzystać to na maks trening typowo siłowy ładnie się rozkręciło dopiero w połowie 2 tyg dlatego taka moja sugestia czy by nie lepiej pociągnąć to tak do ogólnych 8tyg
Poprzedni temat
Trec - NitroBolon
-
- 1
- 2
- ...
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8