...
Napisał(a)
w opakowaniu 550g porcja ile wynosi i ile jest w takiej porcji kretki??
...
Napisał(a)
a moge pod koniec kuracji bcaa dla utrzymania efektu czy to zly pomysl???i czemu z kredka laczyc NII???
"SFD"DZIĘKI WAM STAJE SIE LEPSZY I WIEKSZY
...
Napisał(a)
Smak jest właśnie mega wypaśny więc nie wiem na co narzekacie. Znalezli sie kurde smakosze 

...
Napisał(a)
Elo
Mam pytanie Pierwszy nitrobolon dałby mi jakies efekty ;> Brałbym go po raz 1 ;]
I jesli mozna jakie sa na nim efekty ;>
Mam pytanie Pierwszy nitrobolon dałby mi jakies efekty ;> Brałbym go po raz 1 ;]
I jesli mozna jakie sa na nim efekty ;>
...
Napisał(a)
Witam słyszeliscie może o tym żeby w ostatnim tygodniu brania nitro dołączyc biosteron. Pierwszy raz próbuje nitro i w sklepie powiedziano mi, że biosteron do kupienia również w sklepie z odzywkami podtrzymuje efekt działania i zapobiega spadkowi siły i masy. Babeczka w sklepie twierdzi że na kursach które prowadzi B Szczotka tak uczono? Ma ktoś jakieś doświadczenia w tym temacie??
mgr fizjoterapii
terapeuta manualny
...
Napisał(a)
ja od poniedziałku startuje z nitro II 1100g. pierwszy mój stack, jak skoncze to podziele sie wrazeniami ;D
...
Napisał(a)
od poniedziałku dorzucam do cyklu kretynowego+dextro (olimp magna power + olim dextro juice) wlasnie Nitrobolon 2 powder. to mój pierwszy cykl więc mam pytanie do kolegów z większym stażem treningowym. Ważę 85 Kg po redukcji (przed 115) i chciałbym jak najlepiej wykorzystać ten cykl, jakie proponujecie mi porcje i w jakich porach dnia go brać. Dietę trzymam więc spadków się nie boję, chodzi głównie o wzrost siły i odczucie tej nieziemskiej, opisywanej na 30 poprzednich stronach pompie. Czy można łączyć N2 z odżywką białkową? jeśli tak to w jakich odstępach czasu je brać.
z góry dziękuje za poświęcony czas. pozdrawiam
z góry dziękuje za poświęcony czas. pozdrawiam
Poprzedni temat
Trec - NitroBolon
-
- 1
- 2
- ...
- 3
- 4
- 5
- 6