...
Napisał(a)
Była to moja pierwsza odżywka, na początku była mega pompa, widoczny wzrost siły, wraz z długością cyklu było coraz gorzej, ale efekty bdb. Dobry stack kreatynowy.
...
Napisał(a)
Powiem krótko, szału nie ma:) W tej cenie znajdziemy lepsze stacki:)
...
Napisał(a)
powiem tak nitrobolon 2 powder to przereklamowany produkt.ładne ma opakowanie co cieszy oko ale efekty słabe wręcz zadne.zaleca sie 4 miarki,ja obecnie jade na 8miarkach przed treningiem i nic! dosłownie nic... męcze sie z tym gównem 4tydzien,czekałem tydzien po tygodniu mysle sobie moze w drugim sie rozkręci i dalej nic az wkoncu dopadł mnie czwarty tydzien i to samo czyli nic.cwicze juz kilka lat i z moich doswiadczen jak narazie bardzo dobrze wypadł olimp massacra po tym to była pompa jak na jakis sterydach.
Live By The Gun Die By The Gun
...
Napisał(a)
nie jest przerklamowany tylko na Ciebie nie dziala, duzo Ci zostalo w puszce :P ?
instruktor kulturystyki / trener personalny
...
Napisał(a)
ee jestem juz po 3 cyklach tego nitrobolonu2 i chciałbym coś nowego lepszego, co byście polecili? cena nie gra roli. Chodzi mi coś co mógłbym połączyć z NO xplode.
...
Napisał(a)
Jedna z moich ulubionych odżywek. :D Co do ceny i działania jestem z niej bardzo zadowolony. Polecam all.
MIkusi^^
...
Napisał(a)
Bardzo dobry produkt, stosuję 2 tydzień i pompa max na początku 2 lub 3 trening to trochę się przestraszyłem takie było pobudzenie, oczywiście wszystko schodzi z mięśni ale siła na treningu większa co pomaga w rozwoju masy.
Ćwicz i rośnij.
...
Napisał(a)
ja raz mialem chyba pomarancze i ze 2x tropic. oba calkiem calkiem wg mnie ale wiadomo.. gusta.
1
instruktor kulturystyki / trener personalny
Poprzedni temat
Trec - NitroBolon
-
- 1
- 2
- ...
- 3
- 4
- 5
- 6