"co Cię nie zabije to Cię wzmocni" i to najszczersza prawda ;)
...
Napisał(a)
witam wszystkich:) mam pytanie czy po nitrobolonie bedziemy jechac tylko na gainerze 737 to efekty zostaną czy tak czy inaczej spadną... bo nie wiem czy jest sens wogóle go stosować jeżeli później nie bede mogl zatrzymac otrzymanych efektow na dluzej
...
Napisał(a)
troche ci napewno spadnie jak go odstawisz a od twojej diety zalezy w jakim stopniu
...
Napisał(a)
dzisiaj kupilem sobie nitrobolon
mam zamiar brac 1 miarke rano 2 miarki przed treningiem i 2 po treningu do tego kreatyna mega kapsy olimpa 2 kapsulki rano i 2 kapsulki po treningu
dzisiaj rano wzielem juz nitro i kretke oraz przed treningiem wlasnie zrobilem rozgrzewke i mam tak miesnie napompowane jak niewiem :D
za***iste to jest :P odezwe sie po skonczeniu wszystkiego :P
mam zamiar brac to przez 30 dni
mam zamiar brac 1 miarke rano 2 miarki przed treningiem i 2 po treningu do tego kreatyna mega kapsy olimpa 2 kapsulki rano i 2 kapsulki po treningu
dzisiaj rano wzielem juz nitro i kretke oraz przed treningiem wlasnie zrobilem rozgrzewke i mam tak miesnie napompowane jak niewiem :D
za***iste to jest :P odezwe sie po skonczeniu wszystkiego :P
mam zamiar brac to przez 30 dni
...
Napisał(a)
Za***isty produkt. W połączniu z HMBolon i kreatyna po prostu rozsadza a poza tym polecam stosowanie dalej HMbolon bo jak wiemy ogolnie HMB to antykatabolik wiec dzieki temu odczujemy minimalne spdki masy is iły...pozdro
Bodybuilding-->My life-->My love-->My lifestyl...
...
Napisał(a)
Całkiem niezly ogromnych rewelacji nie bylo ale dobrze dziala :) w trakcie cyklu 2cm+ :] teraz spadek ok 0.5cm po prawie 2 tygodniach ogolnie dobry produkt :] sila tez calkiem calkiem :)
...
Napisał(a)
Witam kupiłem sobie do teko mono olimpu, i czy warto kupić sobie do tego DEKSTROZe.
...
Napisał(a)
wyk******y środek niedawno zakupiłem i nie żałuje. Taka pompa na trningu że nie można dokończyć ćwiczenia 

###****###****###****###****###
...
Napisał(a)
można to mieszać z OLIMP Dextro Juice® . z taka mieszanka bede mial jeszcze lepsze wyniki biorac ten nitrobolon??
SITO
...
Napisał(a)
wlasnei zakupilem.. od kumpla, bo bral 0.5kg ale zostalomu ponad pol.. a co do koszulki to pianie z niej - u mnei w szkole chudzielce nakupili tego nitro i lataja w koszulkach po szkole :D
.
Poprzedni temat
Trec - NitroBolon
-
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8