Szacuny
13
Napisanych postów
15428
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
89862
a co do dawkowania N2 to czy kiedyś nie były to wieksze dawki ??
Teraz jest napisane 3x po 1 miarce czyli 3x5g wydaje mi sie ze jest to za mało :> , start planuje 10 kwietnia
Szacuny
0
Napisanych postów
2
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
32
Pytanie. Nitrobolon II z EGG PROTEIN OLIMP co wy na to?? Od niedawna zaczelem brac nitro wiec jeszcze sie chcialem zapytac ile dni w tyg trzeba na trening poswiecic przy braniu nitrobolonu?? bo ja cwicze trzy poniedzialek sroda i piatek. Myślalem nad tym zeby zwiekszysz o jeden dzien i wlasnie nie wiem. Bylbym wdzieczny za pomoc. Z gory dzieki
Szacuny
0
Napisanych postów
47
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
205
witam mam pytanie chciałbym zeby mi ktos pomógł dobrac kreatyne i hmb
narazie biore nitrobolon 2 super ale juz mi sie konczy, do tego białka anabolic protein, nitrobolon brałem 3 tyg dowiedziałem sie ze powinno sie go brac ok 6 tyg mysle kupic teraz Nitrobolon Energizer - 550g i do tego HMBolon Nx - 180kaps. i dalej jesc te białka + witaminy.
prosze o porade!
Szacuny
13
Napisanych postów
15428
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
89862
hmbolon to kicz ! tyle z mojej strony , lepiej kontunuuj kuracje na nitrobolonie i dorzuc zwykle hmb ale kuracje na hmb to tak 2-3 miesiace w dawkach 6-7g dziennie
Szacuny
6
Napisanych postów
345
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
4358
stosowałem 30 gram dziennie, dobra pompa, więcej siły, żeby nie było dużych spodków stosujcie bcaa i kreatynke cm3 z treca, albo inną ale nie monohydrat, pomaga