"Aby byc wielkim, trzeba kiedyś być malym..."
...
Napisał(a)
Najlepszy supl jaki bralem do dzis. Jezeli chodzi i polaczenia no i kreatny to bralem tylko creavolution takze duzym porownaniem nie dysponuje ale to nie zmienia faktu ze mnie kopal juz od pierwszej porcji a najlepsze chwile na silowni i najwieksze ciezary to wlasnie dzieki temu produktowi. Po prostu po nim latalem. Nie wiem tylko czemu po skonczeniu wogOle nie chcialo mi sie cwiczyc :/
...
Napisał(a)
Witam mam zamiar kupic ten produkt i kreatyne, Mam pytanie jaka byla by najlepsza kreatyna i jak to łaczyc w dni trenigowe i nietreningowe. Z góry dzieki
...
Napisał(a)
...
Napisał(a)
Pod koniec cyklu smak był już po prostu nie do zniesienia :P ale za to siła na + i masa na + :) stack naprawde godny polecenia
...
Napisał(a)
podniecacie się tak tym nitrobolonem, jak dla mnie to strata kasy. Za tą cenę musiałem się zmuszac żeby to wypić- smak masakra, rozpuszczalnosc słaba, cena wysoka. Efekty niewielkie w sile 7 kg więcej na klatę przez 6 tygodni i fajna pompa przed treningiem
" Nie ma lipy! "
...
Napisał(a)
po wcześniejszych postach widzę że można go łączyć z kreatyną...mam jeszcze białko(6 kg) i zostało mi jeszcze troche magnum'a 8000 czy to będzie dobre połączenie ?
Nigdy nie będzie tak dobrze, żeby nie mogło być lepiej.
Poprzedni temat
Trec - NitroBolon
-
- 1
- 2
- ...
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8