...
Napisał(a)
Ok, tylko jak wtedy wygladaja posilki, przed, po itp.. to jest wlasnie waznde, zeby to sobie umiec rozlozyc.
...
Napisał(a)
mm1986Lukasz rozwin czemu dzielic te 10iu, mnie to wlasnie zastanawialo, sporo odob doswiadoczonych mi mowilo ze do 10iu nie ma co dzielic, powyzej juz tak, ciekawe jak to jest. Mowa zapewne o 10ui apteki, to lepiej pewnie dzielic bo to dawka juz dobra, ale chinioli to wiadomo bijac 10iu to w wiekszosci moze bedzie te 5.
Zmieniony przez - mm1986 w dniu 2013-02-26 18:51:05
na ludzki rozum napisze

jak na razie po tym co badaja ludzie to to mozna sie pokusic ze jest tyle gh w strongu co aptecznym czystosci nie mozna zbadac ale wiadomo ze jest gh
maly duzy gruby czy chudy kazdemu nalezy sie taki sam szacunek
pozdrawiam
...
Napisał(a)
Dzieki za proste wytlumaczenie, wlasnie bije stronga i jest dobrze, ale na teraz zmiejszylem na 5j, ale bede wrzucal 10j zapewne za jakis czas, jeszcze raz thx, sog leci.
...
Napisał(a)
Czyli różnica wyrzutu przy 5 iu a 10 iu będzie nieznaczna? Czyli w celach "wzrostowych" i nie chodzi tu wrzesz a wzwyż wystarczy 5 iu?
Zmieniony przez - Lucjus w dniu 2013-02-26 23:29:17
Zmieniony przez - Lucjus w dniu 2013-02-26 23:29:17
...
Napisał(a)
Jezeli jestes dziecko, to cos tam mozesz urosnac po hgh, ale jak juz masz zalozy 18 lat, to juz nic nie urosniesz, nawet jakbys wbijal ile bys chcial.
...
Napisał(a)
Nie chcę być zgryźliwy ale ja się nie pytam czy urosnę tylko o dawkowanie przy takich celach
Ps. Przy paru boosterach HGH (m. in. Universala) kiedyś było napisane, że spożywanie kofeiny obniża skuteczność specyfiku. To jak jest przy "prawdziwym" hormonie? Wbijając somę należy ograniczyć/przestać spożywania małej czarnej?

Ps. Przy paru boosterach HGH (m. in. Universala) kiedyś było napisane, że spożywanie kofeiny obniża skuteczność specyfiku. To jak jest przy "prawdziwym" hormonie? Wbijając somę należy ograniczyć/przestać spożywania małej czarnej?

...
Napisał(a)
Nie chce byc zgryzliwy, ale jezeli porownujesz dzialanie jakiegos HGH universala w kapsulkach i syntetika, to nie powinienes tutaj raczej wogole zagladac, w temacie doping 

...
Napisał(a)
Panowie a jak jest z tym braniem kilka razy ed??
jak to z posiłkami pogodzić??
czy juz wtedy dawac obojetnie kiedy tzn po posiłku czy np przed ??
PS:
Lucjus ku....wa stary HGH Universala ?? aż bym sie wstydził pisać o czymś takim tutaj :)
jak to z posiłkami pogodzić??
czy juz wtedy dawac obojetnie kiedy tzn po posiłku czy np przed ??
PS:
Lucjus ku....wa stary HGH Universala ?? aż bym sie wstydził pisać o czymś takim tutaj :)
!!! TESTER !!!
...
Napisał(a)
mm1986 czy ja gdzieś porownalem booster do syntetyka? Po prostu napisalem, ze wyczytalem to na boosterze i sie pytam jak w przypadku syntetyka...
...
Napisał(a)
To jeszcze raz, dla tych mniej kumatych, syntetyk to HGH, jakies kapsuleczki to z HGH ma tyle wspolnego co Ty z dopingiem, cziasz ?
Poprzedni temat
Anavar - PMP Steroids
-
- 1
- 2
- ...
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8