Szacuny
4
Napisanych postów
510
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
2652
powiedz skad wiesz ze tam byl kortyzol? robiles badania? w sumie to by tlumaczylo takie nienormalne zmeczenie, tez przez to przeszedlem, czyli mozna sie zredukowac do zera i to za niezle siano :)
skora na kostach sina to przez popekane naczynia krwionosne, przy duzej retencji przy saa tez tak sie robi i to juz chyba nie znika tak jak mowisz
rowek w pl zrobisz sobie takie badania ale w uk to pomazyc, chyba ze za grube siano
Zmieniony przez - docker w dniu 2012-12-09 22:03:53
Szacuny
16
Napisanych postów
1557
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
31244
no w UK to z badaniami lipa.
ale jak zjeżdzasz np na swieta bierzesz kilka buteleczek róznych i codziennie na badania w tydzień to 5 szt zrobisz a nawet 6 jak soboty pracować bedą.
i jak znajdziesz dobre to kupujesz zapas na cały rok.
nie warto brać żadnego GH od kogoś na słowo bo za duzo wtopienia siana jest.
Szacuny
7
Napisanych postów
67
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
1477
ja przestalem robic cardio na strongu teraz, to po 2 dnach jak wstaje rano to noge mam jak kaczka hehe. no i tez przy zaciskaniu piesci czuje ze paluchy sa bardziej na wodnione. ale to u mnie taki efekt, jak robie cardio to mi nie podlew nic ani zadnych boli w nadgarstakch czy gdzie indziej.
Szacuny
7
Napisanych postów
424
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
3522
ze kolega ci powiedzial to zaden wyznacznik , podejzewam ze gh nieszlo samo wiedz syfy tio zaden wyznacznik . Znam tez takiego agenta , co mowil ze hcg kupione w hurtowni mialo kotryzol , susta pakistanska ktora kazdy wychwala , byla walona wedlug niego a chlopaki w polsce na omie maja 30 tazy przekroczony testosteron ponad norme .
Rowek ktore hgh poza simplexem czyles w stawach , te topy jintropiny tez?
Zmieniony przez - 300Spartan w dniu 2012-12-10 13:50:45
Szacuny
16
Napisanych postów
1557
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
31244
rumunskie omni pakowane pojedynczo z wyj**ek
a z działajacych to novo jak jeszcze latało w gotowych penach.
ale po tamtym novo to normalnie funkcjonowac nie mogłem barki to mi w nocy wyrywało az spać nie mogłem.
Zmieniony przez - rowek w dniu 2012-12-10 14:12:31