...
Napisał(a)
niektorzy troche zawistni sa, zamiast sie cieszyc ze za swoj kesz to przebadalem i wrzucilem wynik na forum, ktory mialbyc tylko i wylacznie dla mojej satysfakcji, to nawet nikt nie napisal ze spoko ze tak zrobilem tylko same pojazdy, smiechuwarte
...
Napisał(a)
no i jak chlopaki to gh bo czytalem na innym forum to wage lepiej idzie niz po suscie :)
snara
...
Napisał(a)
hormon wale 3-4 lata juz, lecialy rozne topy, apteka tez (omni polskie rumunskie), teraz mialem 6-8 tyg przerwy od hgh spadlo ze mnie po odstawieniu pare kg wody z miesni jak to po hgh, ale jak zaczalem teraz po tej przerwie znowu tego chinola to znowu mi naciagnelo wody, 3kg w 1,5-2 tyg przy mojej dawce poszlo. wale 6iu, niedlugo zwiekszam do 8-10iu
...
Napisał(a)
ja zadowolony jestem , lece dosyc sporo bo 10iu , 7iu chinola 3 iu apteki chce zobaczyc jaki bedzie efekt , planuje tak 10 tyg , jesli nie ebdzie rewelacji tpod wzgledem zmiany sylwetki , zostane przy 2iu apteki e/day e/year juz 30 stuknela wiedz tak profilaktycznie
...
Napisał(a)
Mogę tylko dopisać znajomy bije te GH i jest zadowolony dawka która bije to 3-4iu narazie leci na tym chyba z dwa miesiące.
najsłabszy inhibitor wychwytu zwrotnego serotoniny,
- najmniej selektywny inhibitor wychwytu zwrotnego serotoniny.
TABELA WEDŁUD KSIĄŻEK PISANA NA PODSTAWIE MOICH ODCZUĆSKDER-paroksetyna fluvoksamina
...
Napisał(a)
wnc1964Mogę tylko dopisać znajomy bije te GH i jest zadowolony dawka która bije to 3-4iu narazie leci na tym chyba z dwa miesiące.
a jak wyglada to cenowo w porównaniu do blue-topów brown-topów ???
!!! TESTER !!!
...
Napisał(a)
O cenach sie nie pisze na forum , ale pomysl na zdrowy rozsadek jesli Ma tam byc gh w bardzo zblizonej ilosci od deklarowanej to nie moze byc tanie jak nie dzialajace bluetooy czy podrobki innych marek ktorych jest mnostwo na rynku
...
Napisał(a)
bluetopy akurat są działające dobre i tanie kwestia żródła podobnie riptropin , Łukasz czyli B-50 pisał że nie był zadowolony ja z ripta natomiast ja byłem bardzo zadowolony a z somotrope zaliczyłem totalna wtopę przy czym paradoksalnie ripta miałem wysyłkowo, a somotrope od dobrze znanego dila, którego przekreśliłem po tej wtopie.
Do czego zmierzam ,że nazwa w przypadku hgh ma drugorzędne znaczenie, najistotniejsze jest dobre dojście, oraz uczciwy i kumaty dill.
Do czego zmierzam ,że nazwa w przypadku hgh ma drugorzędne znaczenie, najistotniejsze jest dobre dojście, oraz uczciwy i kumaty dill.
najsłabszy inhibitor wychwytu zwrotnego serotoniny,
- najmniej selektywny inhibitor wychwytu zwrotnego serotoniny.
TABELA WEDŁUD KSIĄŻEK PISANA NA PODSTAWIE MOICH ODCZUĆSKDER-paroksetyna fluvoksamina
...
Napisał(a)
dokładnie. ja miałem wtope z omni. tez mnie chło zapewniał a c..j wie co tam było. juz podejrzewałem ze cos nie tak jak zobaczyłem pecherzyki choc zapewniał mnie ze napewno pewne itd. waliłem wczesniej gene i wiem jak co działa. z chinoli tez waliłem rozne topy i generalnie jestem zdania ze co zrodło to zrodło i tyle.
Poprzedni temat
Anavar - PMP Steroids
-
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9