Doświadczenia wszystkich kulturystów są podobne
Ludzie się na nich gapią, wytykają palcami
Są jak wybryki natury ale nie mają cyrkowego namiotu aby się w nim skryć.
...
Napisał(a)
W polsce wszystko co do iniekcji jest na reckę. I tyle
...
Napisał(a)
snoper w Szczecinie w labie Medis wyniki po 2-3dniach, a w centralnym labie na Uniii lubelskiei na drugi dzien
...
Napisał(a)
Planuję na dniach zacząć "cykl" na strongu. Cel cyklu będzie nie typowy bo masa mięśniowa jest sprawą drugorzędną (mam 12 miesięcy stażu, w SAA i szeroko pojęty doping zamierzam zacząć się bawić za 12-18 miesięcy), celem numer jeden jest...wzrost, wiem, że wziąłem się za to późno (20,5 lat na karku). Parę centymetrów by się przydało i tu mam pytanie jaki przyjąć dawkowanie. 5 iu codziennie wieczorem przed snem (albo o stałej godzinie, np. 23) będzie dobrze? Czy będzie to może za mała dawka?
...
Napisał(a)
Nie wiem czy Ci pomoże GH na wzrost. Już kilka razy tematy były poruszane i trzeba było zrobić jakieś badanie żeby sprawdzić czy nasady kości są już zamknięte.
Jeśli się mylę niech mnie ktoś poprawi.
Jeśli się mylę niech mnie ktoś poprawi.
Doświadczenia wszystkich kulturystów są podobne
Ludzie się na nich gapią, wytykają palcami
Są jak wybryki natury ale nie mają cyrkowego namiotu aby się w nim skryć.
...
Napisał(a)
Badania wieku kostnego w postaci zdjęcia RTG nadgarstka miałem już wykonywane i wyniki nie są jednoznaczne więc myślę, że warto spróbować. Tylko z jaką dawką w tym wypadku wystartować?
...
Napisał(a)
5iu ed 5 dni on 2 off, z tym ze ja tak czy inaczej dalbym testa solo jako podklad enan 250mg e4d
...
Napisał(a)
Czyli z dawką 10 jednostek dziennie to nie ma co startować bo jeśli chodzi o wzrost to 5 iu zrobi swoje? Co do SAA to wolę poczekać jeszcze parę miesięcy, na razie potrzaskać cykle na kretce (jeśli chodzi o masę mieśniową) a potem wprowadzić do gry jakieś "zabawki". Bo chyba teść nie wpłynie na ew. wzrost w górę? ;)
...
Napisał(a)
5iu dziennie ebdzie ok ajk cie stac bij 10 iu , ja bym bil na noc tak jak naturanly sie wyzwala . Pamietaj zeby nic nie ejsec z 2h przed i tympardziej po aplikacji , polec 5on 2of zeby naruranlyt ez cos pochodzil bo mlody jestes
...
Napisał(a)
mam stronga.
niedlugo zaczynam wbijac.
mam tylko pytanie - w czym rozpuscic go?
niedlugo zaczynam wbijac.
mam tylko pytanie - w czym rozpuscic go?
Poprzedni temat
Anavar - PMP Steroids
- 1
- 2
- ...
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9