Jagiello na banknotach to bylo piekne zycie nikt nie myslal o klopotach
...
Napisał(a)
Na sfd jest zaj**ista mentalność jak chwalisz to co wszyscy jesteś oki i nie jesteś pimperem, pochwalisz coś innego i zostajesz pimperem a dodatkowo dowalaja ci ze wszystko co robiłeś do tej pory było podkładem do pimpu. k***a ludzie ogarnijcie sie. Badania kosztują pare zł. Kupcie sobie po fioce na próbę potem karton itd i będziecie wiedzieć. Przy gh badania sie zaj**iscie opłacają.
!!! TESTER !!!
...
Napisał(a)
do mnie nie pij, bo to była ironia odybałeś kawałeczek dobrej roboty i chwała Ci za to, że czynisz to co czynisz
Jagiello na banknotach to bylo piekne zycie nikt nie myslal o klopotach
...
Napisał(a)
Xeqtr zwracam honor a na zatwardzenie proponuje laxigen, co bys luzniej na swiat patrzyl :)
ładuj aż kark wejdzie ci w ramiona
...
Napisał(a)
Bilem w tym roku chnola ktory okazal sie wyj**ka w srodku byl kortyzol!! Nigdy nie mialem tradziku na cyklu a po tym gownie 3 miesiace po odstawieniu mam cale ramiona i kark zasyfione, przebarwienia skory na kostkach, bole stawow szczegolnie lokcie. Byl to moj pierwszy kontakt z ¨HGH¨ napewno nastepnym razem nie kupie zadnego chinola dodam ze kody sprawdzone na stronie i niby legit. pozdro
...
Napisał(a)
powiedz macmo czy problemy ze snem tez miales a w ciagu dnia okropne zmeczenie?
ładuj aż kark wejdzie ci w ramiona
...
Napisał(a)
W ciaggu dnia zmeczony w cholere problemy ze snem i ogolny brak ochoty na cokolwiek. Strasznie popuchla mi twarz i kark a kostki to tragedia wygladalem jakbym mial stopy jak slon . Skora na kostkach zrobila sie sina ,przebarwienie mam do dzis. Takze uwazajcie na chinole bo mozna sobie krzywde zrobic. Dlugotrwale zazywanie kortyzolu moze prowadzic do cukrzycy, zreszta ch** wie co tam jeszcze dosypuja te k***y
Poprzedni temat
Anavar - PMP Steroids
- 1
- 2
- ...
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9