...
Napisał(a)
...
Napisał(a)
Panowie , sory za pytanie ale jakie sa wasze odczucia po strongu ? 10 j ed duzo szybciej pomoze w gojeniu sie ran ??
...
Napisał(a)
panowie można nawet z mineralka.... :)
narkomani daja wode z kibla i żyją a my sie bawimy w pierdoły...
czy zrobisz z solą fizjologiczna czy woda inj. czy B.W. nie ma znaczenia ja nie widziałem różnicy ani w pieczeniach zaczerwienieniach ani w wynikach....
narkomani daja wode z kibla i żyją a my sie bawimy w pierdoły...
czy zrobisz z solą fizjologiczna czy woda inj. czy B.W. nie ma znaczenia ja nie widziałem różnicy ani w pieczeniach zaczerwienieniach ani w wynikach....
1
!!! TESTER !!!
...
Napisał(a)
tu raczej chodzi o to w czym rozrobisz, jak dlugo bedzie gh aktywne.
...
Napisał(a)
wg mnie bedzie aktywne tyle samo czasu na wodzie z kibla jak i na bac water
BO LEPIEJ BYSMY STOJAC UMIERALI NIZ MAMY KLECZAC NA KOLANACH ZYC!
...
Napisał(a)
czemut aqk sadzisz? nie ebz powodu nazywa sie to bacteriostatic water wiec jakies ma wlasciwosci
...
Napisał(a)
tak, antybakteryjne wiec roztwor jako roztwor dluzej utrzyma sterylnosc i mysle ze stad wzial sie mit o dluzszej "aktywnosci" gh
poza 1 czy 2% BA ta woda nie rozni sie niczym od soli, bo niektore bac wody rowniez zawieraja 0.9% NaCl, zasadnicza roznica to BA, BA nie ma takich wlasciwosci by sprawiac ze GH "przezyje" dluzej, chodzi tylko o blok rozwoju bakterii
poza 1 czy 2% BA ta woda nie rozni sie niczym od soli, bo niektore bac wody rowniez zawieraja 0.9% NaCl, zasadnicza roznica to BA, BA nie ma takich wlasciwosci by sprawiac ze GH "przezyje" dluzej, chodzi tylko o blok rozwoju bakterii
BO LEPIEJ BYSMY STOJAC UMIERALI NIZ MAMY KLECZAC NA KOLANACH ZYC!
...
Napisał(a)
A nie jest tak, że przez rozwój bakterii w "wodzie z kibla" GH szybciej zdegraduje czy tam straci swoje właściwości?
Zmieniony przez - Lucjus w dniu 2013-03-10 01:12:28
Zmieniony przez - Lucjus w dniu 2013-03-10 01:12:28
Poprzedni temat
Anavar - PMP Steroids
- 1
- 2
- ...
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7