...
Napisał(a)
nie wiem co dziwi was tutaj dawka 10iu dziennie jest w stanie nabic ostro woda czlowieka ze po kilu tyg miozna miec z 3/4kg wody w miesniach .
...
Napisał(a)
ale co wy za p******y gadacie, gowno wiecie o tym sporcie i towarze a piszecie ze to niemozliwe, wchodzac na samo hgh, woda jest pompowana domiesni, takie kg w krotkim czasie jak najbardziej mozliwe, miesnie staja sie nabite woda, zadne czary mary.
ja chodze nabity nonstop:

ja chodze nabity nonstop:
...
Napisał(a)
niezla forma zaraz malolaty pomysla ze na hgh beda w moment tak wygladac haha
...
Napisał(a)
o to z tego co tu sie czyta to lepiej bic gh i zlapac te pare kilo co jakis czas niz bic saa i jeszcze z odblokami sie bawic :)
snara
...
Napisał(a)
ja nie wiem, snara ty widzisz co ja pisze? hgh pompuje miesnie woda, odstawiasz = woda schodzi, logiczne, jakby bylo tak jak CZYTASZ I ROZUMUJESZ co napisalem to by lataly same colemany, im wiecej walniesz tym wiecej ci tej wody nabije w mieso. to szybko dziala z 3 tyg i waga up. zrob sobie test, walnij po 5-6 iu ed przez 3 tyg i sprawdz czy waga nie ruszy a potem odstaw
...
Napisał(a)
Hehe i miny wszystkim zrzedly bo pewnie polwa wypowiadajacych sie nie ma takiej sylwetki jak Xeqrt
...
Napisał(a)
Xeqtr forma dobra ile lecisz GH na dobę bonie doczytałem i co do tego leci z saa i czy leci slin?
najsłabszy inhibitor wychwytu zwrotnego serotoniny,
- najmniej selektywny inhibitor wychwytu zwrotnego serotoniny.
TABELA WEDŁUD KSIĄŻEK PISANA NA PODSTAWIE MOICH ODCZUĆSKDER-paroksetyna fluvoksamina
...
Napisał(a)
slin byl 1x, saa jest.
bez diety i treningu mozna sobie walic cuda na kiju, dla mnie dieta i trening to pierwsza pozycja.
bez diety i treningu mozna sobie walic cuda na kiju, dla mnie dieta i trening to pierwsza pozycja.
Poprzedni temat
Anavar - PMP Steroids
-
- 1
- 2
- ...
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8