...
Napisał(a)
Co do bicia 2 razy dziennie tez sie zorientuje. Slyszalem, ze najlepiej ciesciej i mniej . Jak i dluzej i i mniej niz dawki np10 iu i tylko przez 3 miechy , Ja to bede lecial 6 miesiecy minimum bo na tyle narazie mam . Bede pisal moje obserwacje take jak kogos bedzie bolec, ze ide jakas zazdrosc czy cos jak tu wczesniej bylo . Zostawic to dla siebie . Robie to tylko dla osob ktore chcialy by to kupic. Zastanowie sie nad badaniami ..
...
Napisał(a)
Anavar to moim zdanie nie najlepsze rozwiązanie. Wysuszy cię masakrycznie. Jeśli w tą stronę iść to dał bym solo turanabol lub anavar z teściem. Co do tego że hormon sam robie dobrze przez pierwsze 3 miechy to nie prawda. Hormon mówiąc wprost działa słabo biorąc pod uwagę przyrosty i dlatego trzeba go długo brać. Z tym że jakoś mięśnia jest bardzo dobra.
Co do snu to może się tobie regeneracja poprawiła. Ja po 2-3 dniach chodziłem spać 1h później i wstawałem 1h wcześniej. Jedni po gh śpią zaj**iście inni mają z tym problemy. Ja mam raczej problem z zaśnięciem i śpię krócej ale lepiej się wysypiam.
Daj znać czy odczuwasz lepsza pompę na treningach. Mi sie wydaje że czułem już lepszą w 2 tygodniu ale z każdym tygodniem mam wrażenie że coraz lepiej puchnę na treningach.
Co do snu to może się tobie regeneracja poprawiła. Ja po 2-3 dniach chodziłem spać 1h później i wstawałem 1h wcześniej. Jedni po gh śpią zaj**iście inni mają z tym problemy. Ja mam raczej problem z zaśnięciem i śpię krócej ale lepiej się wysypiam.
Daj znać czy odczuwasz lepsza pompę na treningach. Mi sie wydaje że czułem już lepszą w 2 tygodniu ale z każdym tygodniem mam wrażenie że coraz lepiej puchnę na treningach.
...
Napisał(a)
Anavar wysuszy?Przeciez Ty na anavarze zrobiles 6kg/6 weeks, to jak to jest w koncu? wysusza czy buduje mega super miesko? 

...
Napisał(a)
bajciejek, gadasz takie dyrdymaly, ogarnij sie, hormon solo, anavar mega wysusza? nie dziwie sie ze to twoja fota w profilu, zalany fatem prosiaku %) idz dalej wal hormon solo
...
Napisał(a)
nie widzisz po avku ze to pros
. solo środki robią go 6-8kg masy miesniowej na GH wskoczy z 12kg-16kg dobrej jakosci i MR.O za rok jego. Jak wogole mozna brac na powaznie twoje przemyslenia/odczucia jak ty w kolejnych odpowiedziach sam sie pogrązasz pisząc takie farmazony.
edit tematy z jego przemysleniami na temat wbijanej przez bajciajka somki mi sie poje..
Zmieniony przez - maly05127 w dniu 2012-10-02 20:26:03

edit tematy z jego przemysleniami na temat wbijanej przez bajciajka somki mi sie poje..
Zmieniony przez - maly05127 w dniu 2012-10-02 20:26:03
...
Napisał(a)
Kwestia diety. Przy 4-5g B/kg i na oxie zrobisz mase ale wątpię że takie ilości będą szły.
Maly gh działa inaczej niż myślisz. Na tym nie zrobisz dużej masy.
Anavar wysusza mocniej od winka bo z zasady działa podobnie tylko znacznie mocniej.
Efekty głownie widać przez gubienie fatu bez zbytniego przykładania się do tego.
A gimbusy mogą śmiało budować swoje ego będąc internetowymi napinaczami
Maly gh działa inaczej niż myślisz. Na tym nie zrobisz dużej masy.
Anavar wysusza mocniej od winka bo z zasady działa podobnie tylko znacznie mocniej.
Efekty głownie widać przez gubienie fatu bez zbytniego przykładania się do tego.
A gimbusy mogą śmiało budować swoje ego będąc internetowymi napinaczami

...
Napisał(a)
bajciek w twoim przypadku te 12kg na GH jest jak najbardziej możliwe.
...
Napisał(a)
Bajciecek, odezwal sie do mnie Kai Green, chce zebys go poprowazil na next mr.o bo sie vkurvil ze w tym roku zajal 2 miejsce.
...
Napisał(a)
baciejek lepiej zeby taki gimbus i napinacz lepiej nie wstawil swojej foty bo popadniesz w takie kompleksy ze skonczysz na xanaxie
Poprzedni temat
Anavar - PMP Steroids
-
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9