...
Napisał(a)
snara tu akurat nie ma racji to ze tobie sie przewinelo duzo dobrego gh to nieznaczy ze w polsce wszyscy sie zrobili lojalni i sprawiedliwi . Waluja w polsce spuszczaja nakluwaja , naklejki przeklejaja , ch** wie co jeszcze i to ze miales pechezyki to nie zmienia faktu ze w naszym jkraju kto kombinuje ten zyje haha
...
Napisał(a)
no w sumie masz racje juz zapomnialem chyba jak to jest w pl :)
snara
...
Napisał(a)
nie ma co w polsce kupowac APTECZNEGO OMNI Z KLINIKI haha jak to slysze to smiech mnie bierze, nie da rady praktycznie dostac POLSKIEGO omni ori, chyba ze sam kupisz w aptece, a tu co drugi zaraz ma od kogos tam z kliniki i to zazwyczaj takie osoby nie w temacie mowia ze maja taki dostep mega do poslkiego omni hah %)
...
Napisał(a)
dokładnie. a najlepsze jest to że z kliniki to tylko ordynator może załatwić wypisując na przydział jakiegoś pacjenta lub z apteki na recepte i historią horoby za 6700PLN
...
Napisał(a)
Jak sie ma kase to wszystko mozna kupic nawet org i to w pl wiec skonczcie farmazony
maly duzy gruby czy chudy kazdemu nalezy sie taki sam szacunek
pozdrawiam
...
Napisał(a)
Tak jak B50. Ori Omni w PL jest jak najbardziej dostepne, ale rozumiem, ze niektorzy beda pisac na przekor z wlasnej niewiedzy, checi zablysniecia albo i byc moze we wlasnym - calkiem jasnym - interesie. Nie wiem i w sumie wali mnie to, ale to taka sama bzdura jak wymyslanie historii o nieoryginalnosci Omni czy Nordi z pecherzykiem. Macie tu opinie eksperta Sandoza nt. polskiego Omni z pecherzykiem i skonczcie juz te idiotyczne domysly snuc, bo to sie nudne robi. Usunalem nazwisko i nr telefonow, bo nie wiem czy mozna tu podawac tak szczegolowe dane. Kontakt z Sandozem jest bardzo szybki, wiec jak ktos chce zasiegnac informacji, to nie powinien miec z tym problemow.
Szanowny Panie,
Niewielki pęcherzyk powietrza w nowym wkładzie może występować i jest to prawidłowe.
Na stronie 10. książeczki dołączonej do wstrzykiwacza jest opisane usuwanie powietrza po załadowaniu nowego wkładu do wstrzykiwacza.
Z poważaniem,
GRZEGORZ
Medical Manager
Sandoz Polska Sp. z o.o.
ul. Domaniewska 50C
PL-02-672 Warszawa
POLAND
Szanowny Panie,
Niewielki pęcherzyk powietrza w nowym wkładzie może występować i jest to prawidłowe.
Na stronie 10. książeczki dołączonej do wstrzykiwacza jest opisane usuwanie powietrza po załadowaniu nowego wkładu do wstrzykiwacza.
Z poważaniem,
GRZEGORZ
Medical Manager
Sandoz Polska Sp. z o.o.
ul. Domaniewska 50C
PL-02-672 Warszawa
POLAND
...
Napisał(a)
Witam wsyztskich .
Zainteresowal mnie temat jako, ze kupilem wlasnie 10 pudelek tego sprzetu.
Jestem na dawce 2iu 3 razy dziennie
Waga 91 kg, obwod reki 43,5
poziom tluszczu oceniam na jakies 10 %
w pasie 83 cm
Zdam relacje w krotce co sie dzieje i co obserwuje w nastepnych tygodniach, badz tez miesiacach
pozdrawiam
P.S. Zaczalem wczoraj - niedziela 31.09.12
bedzie to tylko i wylacznie moja ocena jak sie czuje czy tez waga lub sila sie zmienia
Zainteresowal mnie temat jako, ze kupilem wlasnie 10 pudelek tego sprzetu.
Jestem na dawce 2iu 3 razy dziennie
Waga 91 kg, obwod reki 43,5
poziom tluszczu oceniam na jakies 10 %
w pasie 83 cm
Zdam relacje w krotce co sie dzieje i co obserwuje w nastepnych tygodniach, badz tez miesiacach
pozdrawiam
P.S. Zaczalem wczoraj - niedziela 31.09.12
bedzie to tylko i wylacznie moja ocena jak sie czuje czy tez waga lub sila sie zmienia
...
Napisał(a)
Alfons (swoja droga to kvrwa niezly nick wybrales
, mialem napisac "alfonsie" ale beka bylaby mysle
), lepiej sprobuj 2 razy dziennie po 3iu niz 3x2iu. Nie wiem, nie znam sie, ale mysle ze walenie 2 x dziennie wiekszej dawki (ktora i tak w twoim wypadku jest niewielka, chyba ze bylaby to apteka gdzie 3iu juz podobno spoko robi
) da lepszy efekty niz 3 razy dziennie mniejszej. Wez rowniez pod uwage wlasnie ze to ug. Jak masz dobre gh z pewnego zrodla to 3-4iu dwa razy dziennie powinno juz dac zauwazalny efekt.
Jak masz jakies pytania pytaj w temacie lub pisz na priva do obytych w temacie, ja z gh nie mialem jeszcze do czynienia. Co do brania to bierze sie rano okolo ~1,5 godz przed pierwszym posilkiem i przed snem przy opcji 2 razy dziennie.
Co do nordi waly podobno sie zdarzaja, omni chyba najpewniejsze.
Z tym ze jak pisze, nie interesuje mnie (poki co
) az tak temat gh, pisze co wiem i co slyszalem od chlopow co stosowali gh, osobiscie jeszcze nie bralem.
Alfons, samo gh leci? Zadnych saa? Dodalbym chociaz sam testosteron, efekty wtedy powinny byc ekstra o ile gh dobre.
Zmieniony przez - Nacjol255 w dniu 2012-10-02 11:36:06

Jak masz jakies pytania pytaj w temacie lub pisz na priva do obytych w temacie, ja z gh nie mialem jeszcze do czynienia. Co do brania to bierze sie rano okolo ~1,5 godz przed pierwszym posilkiem i przed snem przy opcji 2 razy dziennie.
Co do nordi waly podobno sie zdarzaja, omni chyba najpewniejsze.
Z tym ze jak pisze, nie interesuje mnie (poki co

Alfons, samo gh leci? Zadnych saa? Dodalbym chociaz sam testosteron, efekty wtedy powinny byc ekstra o ile gh dobre.
Zmieniony przez - Nacjol255 w dniu 2012-10-02 11:36:06
...
Napisał(a)
Znajomy kulturysta jeden z czołowych w danym kraju i prezes związku kulturystyczneg. Osoba myślę obyta w temacie wali nawet 5x dziennie
Biłem kilka lat temu G-Tropin 4j - 2j po przebudzeniu, 2j po treningu i po 1,5-2 miesiącach już efekty były zauważalne.
Biłem 2j hygetropinu i jakoś specjalnie zadowolony nie byłem, działać działało ale to chyba za mało jednak.
Teraz 3 tygodnie biłem somatrope 3j dziennie a od wczoraj biję po 5j dziennie takim samym sposobem jak wyżej. Działanie już czuć ale na efekty jeszcze ze 2-4 tygodnie trzeba poczekać i wtedy uważam warto coś przywalić jak się już hormon rozkręci.
Opisuj alfons jakie kolwiek zmiany zauważysz. Niektóre zmiany czasami wydaje mi się że sobie wkręcam i fajnie było by porównać odczucia. Mimo że to inny hormon i inny organizm tak że mogą być różnice w działaniu/ odczuciach ale warto porównać.

Biłem 2j hygetropinu i jakoś specjalnie zadowolony nie byłem, działać działało ale to chyba za mało jednak.
Teraz 3 tygodnie biłem somatrope 3j dziennie a od wczoraj biję po 5j dziennie takim samym sposobem jak wyżej. Działanie już czuć ale na efekty jeszcze ze 2-4 tygodnie trzeba poczekać i wtedy uważam warto coś przywalić jak się już hormon rozkręci.
Opisuj alfons jakie kolwiek zmiany zauważysz. Niektóre zmiany czasami wydaje mi się że sobie wkręcam i fajnie było by porównać odczucia. Mimo że to inny hormon i inny organizm tak że mogą być różnice w działaniu/ odczuciach ale warto porównać.
...
Napisał(a)
Dzieki za odpowiedz . Dam znac jak idzie . Nie biore nic narazie dlatego ze z boldka i tescia zeszkoczylem jakis czas temu . Dam chwile przerwy i wrzuce anavar. Testosteron slyszalem ze najlepiej od 3 miesiaca walic bo sam hormon na poczatku niezle kopie. Odezwe sie w przyszly poniedzialek . Poki co moze tylko mi sie zdaje ale tak jak mialem problemy ze spaiem tak juz druga noc zasypiam i bedze sie pierwszy raz na budzik. Wydaje sie dziwne, ze tak szybko, jesli jednak przespie tak nastepne dni to znaczy ze to robota strongtropin. Pozdrawiam
Poprzedni temat
Anavar - PMP Steroids
-
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9