SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

STRONGTROPIN 10iu - Wyniki

temat działu:

Doping - zdjęcia

słowa kluczowe: ,

Ilość wyświetleń tematu: 56534

Nowy temat Temat Zamknięty
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 7 Napisanych postów 424 Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 3522
nawet po 20min bedzie podniesione gh , ale 2h bedzie najlepszy okres . Znajimy dziaisj ddzwonil w sprawie wyniku do domu w pl bo robil badania na urlopie wyszedl mu nieco ponad 8 , ale nei chcialem psiac bo bez podwierdzajacego zdjecia zaraz mnie tu o pimp oskarza
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 27 Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 648
Ok, podają, że szczytowe działanie osiąga 2-6 h po iniekcji więc zbadam się po takim czasie, oczywiście oba badanie na czczo?

No i może ktoś pomóc w kwestii jak to przybić? Bo całość to proste, nalewam płynu ile wlezie, mieszam, nabieram i przybijam tak? ale jak zrobić w przypadku jak chcę przybić 5ui

Zmieniony przez - Lucjus w dniu 2013-01-30 22:34:06
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
najpierw birzesz sama igle i przebijasz gumke zeby cisnienie sie wyrownalo bo fiolka jest zamknieta prozniowo . Potem bierzesz 1ml czy 2ml wody jak wolisz . Lejesz wode po sciance fiolki powoli . Pozniej czekasz az sie caly proch rospusci mozesz delikatnie pokolysac fiolka anie bron boze nie trzes nia . Nabierasz pozniej powoli do insulinowki roztwor , jesli chcesz 5iu to dokladnie polowe ile wlales do fiolki . Wbijasz naczczo i lecisz na badanie doklanie 2h po injekcji . Mozesz zrobic wynik 5iu ale akzdy abdal tutaj krew po 10iu

Zmieniony przez - 300Spartan w dniu 2013-01-30 22:53:35
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
A gumka to jest ten dekielek z napisem "FLIP OFF" czy ona jest pod nim i mam go ściągnąć? Czyli przykładowo do fiolki wlewam 2 ml, kołyszę ją delikatnie np. góra-dół (żeby rozpuścić proch co się zebrał u góry)?

I co do wyrównania powietrza to przebijam, wyciągam igłę żeby wpuścić powietrze i dopiero wpuszczam płyn iniekcyjny?

Co do strzykawek to mam na stanie i insulinówki i 2 ml, z tym, że insulinówka ma tylko 1 ml pojemności ;)

Zmieniony przez - Lucjus w dniu 2013-01-30 23:05:58
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
i brdzo dobrze wiekszych niepotrrzebuejsz , ziomek ty sie pytasz czy gumka to flip off ? obrywasz ten kapsel i dopiero dostajesz sie do gumki ? Az zapytam jaki ty masz starz ? bo mnie zmasakrowales tym pytaniem , chyba kazdy chociaz raz obrywal taki plastikowy kapsel z flakona
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Ale akurat to mój pierwszy kontakt z takimi rzeczami bo jak dotąd bałem się igieł

Ps. Jeszcze pozwolę sobie się zapytać, jaka igła do podania do mięcha? Bo do podskórnego to wiem, że 0.45 (takie są w insulinówkach chyba też) ale do mięśniowego jest chyba za krótka ;)

Zmieniony przez - Lucjus w dniu 2013-01-30 23:30:44
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
a co ty chcesz to bic domiesniowo?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
No mogę, wydaje mi się ,że chyba podanie domięśniowe powinno dać większą biodostępność... Bo z jakiegoś powodu w sumie, niektórzy (jak pisał BBZ) biją 2 iu podskórnie a następnie 8 iu domięśniowo.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
nie czubkuj i bij podskornie
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 654 Napisanych postów 11875 Wiek 37 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 88271
Chcialbym widziec jak wbija insulinowke przez kapsel
Nowy temat Temat Zamknięty
Poprzedni temat

Anavar - PMP Steroids

Następny temat

MAXPRO

WHEY premium