Nie wdawaj się w rozmowę z głupim. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem....
...
Napisał(a)
Koleżka wbił te gh i po 20 min miał 2.6 . Wcześniej próbował ripa i było 2.9 Fakt że swój poziom hormonu miał znikomy bo przed badaniem 0.05. Także gh tam jest ale czy w takim stężeniu jak powinno to nie wiem.
...
Napisał(a)
to cos z nim nie tak , moze wegle zjadl jakies , nie ma pojecia czy to mzoliwe ale moze niektorzy gorzej to przyswajaja . A co do tematu bajciejek ty to tak p******isz ze nie mozna ciebie czytac twoje histoje jaki byles wielki i silny zanim siegneles po doping dawaly do myslenia
Zmieniony przez - 300Spartan w dniu 2012-10-04 12:12:28
Zmieniony przez - 300Spartan w dniu 2012-10-04 12:12:28
...
Napisał(a)
badanie na pusty żołądek tylko fakt że swój ma bardzo niski prawie zero i sporo fatu na brzuchu przez co może wchłanianie trochę zmniejszone.... nie wiem
Nie wdawaj się w rozmowę z głupim. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem....
...
Napisał(a)
Witam ponownie ! Tak wiec mija wlasnie 5 tyg od kad jestem na hormonie . Od 3 tygodnia postanowilem dodac 250mg tescia /7 dni . i anawar od dawki 20 mg do 50 mg w chwili obecnej . 10 mg co tydzien dodawalem . Moja waga przed zaczeciem hormonu to 91 kg . juz w pierwszym tygodniu pojawil sie kilogram wagi na plusie . W chwili obecnej mam 97 kg !!!! CO ponad to wygladam bardziej lean nizeli przed cyklem . Co do tego czy to testosteron lub anwar mi dal taka wage, odpowiadam ta ilosc testosteronu mogle mi dac najwyzej kilogram i zalozmy ze anawar kilo nie wiecej. Jako ze wczesniej bylem na boldku 600mg i test 600 mg tygodniowo przez okres 12 tygodni przytylem zaledwie jakies 3,5 kg z czego utrzymalem niecale 3 ... Stad tez siegnalem po hormon ktory naprawde dal mi spora motywacje i niezly rozmiar i zdrowa sylwetke . Zapomnialem dodac od tygodnia postanowilem zmienic dawki z 6 iu na 8 iu . Dwa razy po 4 iu 6on 1off Od tego mometu dretwienie zaczelo mi troszke przeszkadzac nawet przy cwiczeniu, powoli jednak ustepuje ... Przez nastepne 2 miesiace pozostane przy tej dawce . Odstawiam enana za tydzien ale polece na 20 mg anwaru przez jakies 4 tyg jeszcze . Nastepnie zwieksze dawke hormonu do 5 iu x 2 i rozpisze maly cyklik na podlozu metki tescia, anawaru masteronu (male dawki ) .. Co do sily, ciezko mi jest okreslic jako ze bylem na urlopie 3,5 tyg i cwiczylem na roznym sprzecie i nie kontrolowalem zbytnio ciezaru . Wiem jednak ze po powrocie podciagam sie nieco wiecej razy nizeli wczesniej a jestem ciezszy o 6 kg . Obwod ramienia zwiekszyl sie o centymetr co tez jest wynikiem najlepszym od czasow kiedy zaczynalem cwiczyc . Odezwe sie w krotce. Pozdrawiam !
Zmieniony przez - alfons123 w dniu 2012-11-04 14:40:40
Zmieniony przez - alfons123 w dniu 2012-11-04 14:40:40
...
Napisał(a)
alf odezwij sie za tydz, zdziwisz sie ile w szostym tyg zrobisz lbm
http://www.sfd.pl/Czas_w_koncu_zaczac__blood_&_guts-t940618.html dziennik treningowy inwalidy %)
...
Napisał(a)
Alf, mocne dzialanie anaboliczne gh, budujace miesnie zaczyna sie wlasnie od 6-8iu dziennie i braniu 2x dziennie minimum
. Ci co biora 3-4iu na lepsza regeneracja i spalenie tluszczu tez osiagna efekty ale nie taki jak na 8-10iu. Po takich dawkach rosnie sie juz konkretnie. Jeszcze w polaczeniu z insa i saa to juz w ogole.
Co do gh to nie bralem jeszcze, wiec nic nie powiem i mna sie nie sugerujcie. Rozmawialem nt temat juz wczesniej z mocno ogarnietymi osobami, teraz moj mentor do ktorego jezdze na konsultacje jedynie to potwierdzil
.
Zmieniony przez - Nacjol255 w dniu 2012-11-05 07:50:19

Co do gh to nie bralem jeszcze, wiec nic nie powiem i mna sie nie sugerujcie. Rozmawialem nt temat juz wczesniej z mocno ogarnietymi osobami, teraz moj mentor do ktorego jezdze na konsultacje jedynie to potwierdzil

Zmieniony przez - Nacjol255 w dniu 2012-11-05 07:50:19
...
Napisał(a)
Nacjol, dwaj panowie powyzej robia sobie jaja z Alfonsa, jesli nie zauwazyles;) Twoj powazny post tu nie pasuje;)
...
Napisał(a)
Ci co se robia jaja nie sobie robia : ) CI co wiedza jak hormon dziala wiedza co i jak . Jak wczesniej wspominalem polske zrodla na temat hgh 80 % pisza ze po 20 iu idziesz dopiero i ze wystarcza male bledy tupu kiedy walniesz czy co zjesz i efektu nie bedzie . Ja wczesniej czytalem amerykana ktora opisywal dzien po dniu dawke 2.3 iu mial to z apteki sponsorowane przez firme ubezpiezeniowa , staff mial jakis ktory mieszal sie bezposrednio przed wstrzykniecie nie wiem dokladnie jak sie nazywa, ale Ty napewno wiesz ;) po 2/3 tygodniach mial 2 kilo wiecej . Ja ten temat wyslalem kolesiowi do Polski odpowiedz juz jest ze bedzie chcial napewno wiecej ; ) Pozdrawiam Odezwe sie dopiero za 4/5 tygodni bo nie chce mi sie tyle pisac. Pozdrawiam
...
Napisał(a)
Hehehe, lepiej za 50 tygodni;) Albo w ogole sobie daruj;) My nie jestesmy jeszcze gotowi na hamerykanskom wiedze i doswiadczenia;) To wyzsza szkola jazdy;)
Zmieniony przez - Phoneme w dniu 2012-11-05 10:09:39
Zmieniony przez - Phoneme w dniu 2012-11-05 10:09:39
Poprzedni temat
Anavar - PMP Steroids
-
- 1
- 2
- ...
- 3
- 4
- 5
- 6