...
Napisał(a)
dretwienie rak to jest side off, nie wyznacznik, takze sprawa indiwidualna, jeden z bolu bedzie sie zwijal, drugi nic..
...
Napisał(a)
ja nie uświadczyłem żadnego drwętwienia rąk jak na razie.
a co do trawłości towaru. To jak rozrabiam wieczorem i nabieram 5iu do strzykawki i wrzucam ją do lodóweczki żeby na noc mieć juz przygotowanego strzała to też raczej nic się z towarem nie stanie chyba co? :)
Zmieniony przez - SnoOpeR w dniu 2013-03-10 23:01:01
a co do trawłości towaru. To jak rozrabiam wieczorem i nabieram 5iu do strzykawki i wrzucam ją do lodóweczki żeby na noc mieć juz przygotowanego strzała to też raczej nic się z towarem nie stanie chyba co? :)
Zmieniony przez - SnoOpeR w dniu 2013-03-10 23:01:01
...
Napisał(a)
wy serio z tymi aktywnosciami i w czym rozrobic? a snooper to przegial pale swoim pytaniem po calej lini, mysliscie ze bedzie wam lepiej szlo na silce i miesnie wam urosna bo rozrobiliscie w bacteriostatycznej wodzie? rece to tu opadaja nie od gh a od pytan haha
...
Napisał(a)
Nie wiem może Tobie będzie lepiej szło od takich rzeczy, ja chce utrzymać jakość tematu i wolę się zapytać. A Ty jak nie masz nic sensownego do powiedzenia w temacie to nic nie pisz zamiast spamować.
...
Napisał(a)
na dretwienie milgama 5 strzalow zalatwia sprawe praktycznie juz po 3 przechodzi
nie mam teraz mozliwosci zrobic badania ale sam sie zastanawiam nad tym strong, mam tez ripa , od ok miesiacsa lece na tym pierwszym i szczerze nie czolem go za bardzo od tygodnia przeszlem na ripa i od pierwszego dnia zaczelo sie dretwienie , w nastepnych krutszy sen i szybsza regeneracja po treningu
ripa mam zaledwie dwa op strong znacznie wiekszy zapas wiec mocno sie zastanawiam o co chodzi
ile gh wbijacie? od jutra przejde znowu na strong zobacze czy w druga strone bedzie tak samo
Zmieniony przez - blx82 w dniu 2013-03-13 17:23:01
nie mam teraz mozliwosci zrobic badania ale sam sie zastanawiam nad tym strong, mam tez ripa , od ok miesiacsa lece na tym pierwszym i szczerze nie czolem go za bardzo od tygodnia przeszlem na ripa i od pierwszego dnia zaczelo sie dretwienie , w nastepnych krutszy sen i szybsza regeneracja po treningu
ripa mam zaledwie dwa op strong znacznie wiekszy zapas wiec mocno sie zastanawiam o co chodzi
ile gh wbijacie? od jutra przejde znowu na strong zobacze czy w druga strone bedzie tak samo
...
Napisał(a)
U mnie leci strong 5j ed, lecialo tez 10j, proboje, obserwuje, kalkuluje.
...
Napisał(a)
jak wy odczuwacie niby lepsza regeneracje?? rozumiem dretwienie lap ale lepsza regeneracja troche wkrecacie sobie.
...
Napisał(a)
blx82na dretwienie milgama 5 strzalow zalatwia sprawe praktycznie juz po 3 przechodzi
100 lat Cie tu nie widziałem ...
!!! TESTER !!!
...
Napisał(a)
Xeqtrjak wy odczuwacie niby lepsza regeneracje?? rozumiem dretwienie lap ale lepsza regeneracja troche wkrecacie sobie.
Ja na innym hg odczulem lepsza regeneracje w postaci krotszego snu, spalem zdecydowanie krocej i bylem tak samo wypoczety, nie spotkales sie nigdy z takim czyms ???
Poprzedni temat
Anavar - PMP Steroids
-
- 1
- 2
- ...
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8