Szacuny
7
Napisanych postów
424
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
3522
b-50 jak znajdziesz takiego laba gdzie zrobia badania to ja zaplace za wszystko , nikt nie robi tego zeby pimpowac , od poczatku pisalem ze z checia bym zbadal wszystkie dostapne gh na rynku zeby wybrac te najlepsze w stosunku cena jakosc . A nie skakal tak z jednego na drugie . Do autora , ile czasu po wbicu poszles na badanie ?
Szacuny
7
Napisanych postów
424
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
3522
nie wiem komu zalezy bardziej na tym zeby udowdnic ze chinol jednak dziala czy innym ze wszystko czego oni nie wrzuca nie dziala . Oba moje tematy byly usuniete , mam konto tutaj od kilku lat postanowilem cos wrzucic i ordazu usuniete . Bardzo byl bym wdzieczny jak mi kots wyjasni z moederatorow , co jest grane ? Trzeba zaplacic jakas skladke czy jak ? Moze maja pozwolenie tylko mlode wilcy ? Jedni wrzucaja fotke za fotka a innych tematy sa usuniete zaraz po wstawieniu fotki ?? Ja osobiscie wierze autorowi bo po tym gh mam objawy jak po jintropinie czy po humatrope , ale jesli ktos ma laba w ktorym mozna zgadac jakos gh z checia skozystam , i wzuce tutaj wyniki
Zmieniony przez - 300Spartan w dniu 2012-07-27 20:39:22
Szacuny
0
Napisanych postów
23
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
602
B-50 nie rozumiem czemu tak sceptycznie sie wypowiadasz co do tego badania? Typek sobie cos tam bije i zrobił sobie badanie dla pewnosci co tam wogóle jest i niby sie okazuje że jest tam to co ma być to po co te zgryżliwe docinki? Chybe te forum jest od tego żeby właśnie pisać o takich rzeczach.
Szacuny
150
Napisanych postów
15480
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
90607
Jakie Docinki po prostu tyle walow co tu sie przewija z tematami to Chyba mam prawo podchodzic sceptycznie do tematu szczegolnie jesli chodzi o gh I Nikt mi nie będzie mówił czy mogę czy nie więc napisałem co mysle
maly duzy gruby czy chudy kazdemu nalezy sie taki sam szacunek
pozdrawiam