Szacuny
24
Napisanych postów
1895
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
27862
No właśnie chciałem jeszcse to zweryfikować... mm1986 Ty jesteś dobry w te klocki, powiedz jak to wychodzi pod względem efektywności takie bicie z 2 dni off? Nie ma sensu tak się j**ać? Z finansami różnie, za dużo kasy ciągnie u mnie ten sport, stąd też ten off 2 dni.
Szacuny
7
Napisanych postów
424
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
3522
jak odpowiednio wymieszac ? najpierw wbijasz sama igle zeby do srodka wessane bylo powietrze , jesli tego nie zrobisz , to wpuszczajac tam wode zostanie onna wessana szybko i caly chormon bardzo sie spieni . Wpuszczajac wode wpuszcza sie po sciance powoli , Nie trzesie sie fiolka jesli chormon nie chce sie caly rozpuscic . Jest on przeciez wrazliwy po rozpuszczeniu na wstrzasy i to bardzo .Zadna filozofia , ale jak jakis d****a wawali tam 2ml wody w sekunde nie wypuszczajac powietrza i walac prosto na delikatny proszek i potem zacznie , napier.. fiolka jak by by chcial wymieszac odrzywe bilakowa to napewno sporo on straci na zawartosci
Zmieniony przez - 300Spartan w dniu 2013-01-20 23:48:12
Szacuny
653
Napisanych postów
11875
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
88271
Manieczki8
No właśnie chciałem jeszcse to zweryfikować... mm1986 Ty jesteś dobry w te klocki, powiedz jak to wychodzi pod względem efektywności takie bicie z 2 dni off? Nie ma sensu tak się j**ać? Z finansami różnie, za dużo kasy ciągnie u mnie ten sport, stąd też ten off 2 dni.
Wszystko sie rozbija o kase, stad powstaly te off days.
Systemow jest pare, np 5/2 lub 3/1 tez dobry system.
Wiadomo jak kasa ogranicza to rob jakis off day, mysle ze nic super sie nie stanie, ty juz tak masz forma kozacka, wiec moze byc tlyko i wylacznie lepiej.
Ps. u mnie aktualnie tez leci strong.
Zmieniony przez - mm1986 w dniu 2013-01-21 00:21:57
wrzucam fotke wyników tak jak pisalem pare dni wczesniej. badanie wykonane niecała godzinke po shocie 10iu stronga, na czczo. wynik mysle ze pod uwage nalezy brac ten wyzszy 6,7. bo nie wiem jaki inny cel by był takich 2 wyników i o co tu biegac moze. ktos sie spotkał z tym?
Zmieniony przez - tomczers17 w dniu 2013-01-22 15:00:20
Szacuny
0
Napisanych postów
27
Na forum
10 lat
Przeczytanych tematów
648
Pozwolę sobie w temacie zadać pytanie, jak to się bije? Biorę do strzykawki płyn iniekcyjny, wtłaczam do buteleczki (tylko ile wtłoczyć:D) następnie biorę np. połowę (jak chcę przybić 5 iu) i wpuszczam domięśniowo? ;)