...
Napisał(a)
najprostrza sprawa isc na badnie ktwi ok 20 min po wbiciu , i wszystko jasne . moze badanienie pokaze ile iu ale skoro bedzie 3 razy ponad norme to wiadomo ze siedzi tam gh w calkiem wysokim sterzeniu . I co do poprzednika , to rpawda wszystko zalezy od zrodla w chinach jest coraz wiecej firm ktore zajmuja sie biotechnologia , robie legalnie hgh i calkiem dobrej jakosci
...
Napisał(a)
pęcherzyki w omni jak i nordi to rzecz normalna przy oryg. produkcie, producent nie uznaje tego jako wady, więc nie jest żadnym wyznacznikiem ich obecność.
A chinol jak to chinol ;)
A chinol jak to chinol ;)
...
Napisał(a)
bzdura!!!! miałem oryginał własnie z apteki i w zadnej ampie nie było powietrza. a nie wierze ze to przypadek.
...
Napisał(a)
tez mialem apteke omni, sam odbieralem, i tez nei bylo zadnych pecherzykow :) pecherzyki w srodku = bylo nakuwane, mozna tez pod lupa sprawdzic
...
Napisał(a)
W odpowiedzi od producenta, na zadane pytanie odnośnie pęcherzyków napisano, że pęcherzyki jak najbardziej mogą występować i nie jest to wada produktu.
Więc mogą, a nie muszą.
A czy ktoś ma wała czy nie, to juz inna bajka.
Więc mogą, a nie muszą.
A czy ktoś ma wała czy nie, to juz inna bajka.
...
Napisał(a)
W moim bylo a gosc przy mnie odbieral z apteki bo dla mnie bral
maly duzy gruby czy chudy kazdemu nalezy sie taki sam szacunek
pozdrawiam
...
Napisał(a)
Ja mam teraz nordi, brak pecherzykow ale czy to wyznaczik jakis tego nie powiem.
...
Napisał(a)
przewinelo mi sie troche nordi od producenta i czasem byly pencherzyki czasem nie - a teorie ze nakuwane itp sa z dupy wziete jak i wiele innych farmazonów latających po forum
snara
Poprzedni temat
Anavar - PMP Steroids
-
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8