snara
...
Napisał(a)
xeqtr ie bede sie z tobą klucil ze taka sylwetke masz to nie jest wyznacznik ze po gh , bo dla koleszki z dobrym genem zrobilem cykl na propie trenie i oxie i lepiej wygladal co do gh to sie smieje co ludzie czasem wypisuja bilem apteke przez rok i wszystkie opcjie z gh przerobilem wiec mam swoje zdanie i nikt tego nie zmieni - moze na ciebie tak dziala a na kogos i naczej - ja jak bede bral dalej gh to 3iu ed i tylko ze wzgledu na wiek bo mase i wycinke to na saa zrobie 5 x lepszą
...
Napisał(a)
a gdzie ja napisalem ze to dzieki gh? ja tylko mowie o wadze i pompowaniu woda
...
Napisał(a)
SNARA ale nie czaje tera , ja nie wiem mzoe za malo biles tej apteki a teraz bijesz zj**ane chinole cio nie dzialaja , brzybij 10iu dziennie dobrego gh , i zobaczysz ze rano wstajesz naj**any i twardy jak po treningu , i tutaj sie zgodze z Xeqdr dobre gh jak sie zacznie bic moment jest twardosc i 1kg dwa moze wskoczyc , nie wiem po co te przkomazanie sie , bo ani ty snara ani przedmowca glupio nie gadacie .
...
Napisał(a)
300spartan bilem apteki do 15iu i jedyne co wieksze miałem to skutki uboczne ( cisnienie nadgarstko czy jakos tak ) ze mialem wrazenie ze mia kosc wylazi ale mniejsza o to jak ma sie lipne geny to nic nie pomoze chinoli juz nie bije odpuscilem sobie narazie gh wole teraz siano w oxe inwestowac - chyba ze znow mi sie trafi apteka to i tak grubo przemysle bo koszta sa za duze a efekty za male jesli chodzi o mase
snara
...
Napisał(a)
dretwienia nadgarstokow itd puchcniecie paluchow to jak sie nie mysle wlasnie efekt podciagania wody , wiedz na wadze tez powinna byc jakas roznica , ja bije gh i bede bil . Choc by ze wzgledu na to ze jem co chce i nie tyje , smalc moze sam sie nie pali ale , jem calkowicie to na co mam ochote i mimo ze juz po redukcji kilka miechow , litr lodow wp*****lam niemal codzien , dziewczyna pracuje w starbucks caffe , pelno ciastek w domu a forma nadal niezla . Do tego jedno co zauwazylem . Nie mam takich spadkow na masie od kiedy idzie gh . mialem wypadek w pracy i kilka miesiecy offa , teraz tez kilka tyg przerwy kontuzja i teraz choroba i nadal jest ok wiedz chyba warto . A jesli chodzi o mase to pewnie ze to cudow nie robi , moze w polonczeniu z insa ale tego nie wiem bo nie bralem
Zmieniony przez - 300Spartan w dniu 2012-11-11 14:58:54
Zmieniony przez - 300Spartan w dniu 2012-11-11 14:58:54
...
Napisał(a)
Xeqtr to stary pimper, ktory to juz twoj profil - 10ty?
co do boli nadgarstkow/stawow gdzies czytalem ze albumina tez daje takie efekty, oczywiscie w wersji injekcyjnej, generalnie stosuje sie ja zeby przyspieszyc odbudowe/gojenie tkanek zniszczonych przy poparzeniach itp.
Zmieniony przez - docker w dniu 2012-12-05 12:56:46
co do boli nadgarstkow/stawow gdzies czytalem ze albumina tez daje takie efekty, oczywiscie w wersji injekcyjnej, generalnie stosuje sie ja zeby przyspieszyc odbudowe/gojenie tkanek zniszczonych przy poparzeniach itp.
Zmieniony przez - docker w dniu 2012-12-05 12:56:46
ładuj aż kark wejdzie ci w ramiona
...
Napisał(a)
teraz mowimy o pewnym gh norditropin a nie o albuminie , co do pimpowania to wyniki tego gh sa w temacie rowka , wiedz tutaj nie trzeba pimpowac
...
Napisał(a)
odnosnie czegoś ze dodaja poczym bola nadgarski to sie zdarza. sam ostatnio miałem simplexa po 5 iu myslałem ze nadgarski mi powyrywa a badania wyszły jak zawsze ( ze gh to nawet nie widziało) zreszta wstawie za jakiś czas to wszyscy zobaczą. a w stronga tez nie wierzyłem dopóki nie zbadałem. oby jak najdłużej był taki i sie nie sp******ił jak inne...
!!! TESTER !!!
...
Napisał(a)
Mial ktoś świąd i zaczerwienienie a dzień później małego siniaka po iniekcji stronga? Mój koleżka ma taki problem- reakcja alergiczna czy o chvj chodzi??
Zmieniony przez - lazi100 w dniu 2012-12-05 17:28:32
Zmieniony przez - lazi100 w dniu 2012-12-05 17:28:32
Nie wdawaj się w rozmowę z głupim. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem....
Poprzedni temat
Anavar - PMP Steroids
- 1
- 2
- ...
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9