Foty załączam
...
Napisał(a)
Ostatnio dorwałem strongtropin, niby ten sam a jednak lekko inny z wyglądu, działanie ciężko mi oceniać bo rekreacyjnie bije gh cały czas, od blue topów po green topy i stronga. Po przejściu na ta partię nie czuję różnicy od poprzedniej partii stronga. Wygląda, że wszystko jest ok i środku siedzi to co powinno być. Paru znajomych też tą partię dostało więc to raczej nie jednorazowa zmiana skoro nie tylko mi się takie coś przytrafiło Ale nutka niepewności i tak jest jak zawsze Ktoś tutaj dostał taką serię ? Dla pewności i tak skocze przebadać na dniach by spać spokojnie. Jak by nie patrzeć strong to jedno z tańszych działających gh u nas na rynku.
Foty załączam
Foty załączam
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź...
Napisał(a)
Dwóch moich kumpli się zaopatrzyło jakiś czas temu w dokładnie takie same, krąży od jakiegoś czasu w okolicy... Obydwoje bardzo chwalą... Sam miałem na to ochotę ale póki co ni mam kasy na takie zabawki, mam ważniejsze wydatki...
...
Napisał(a)
To co wkleiles to jakas podszywka pod stornga? widocznie ktos wpadl na dobry pomysl i fajnie podszyl sie. Zapomnial chyba tylko, ze strong wypuscil nowe opakowania.
Tu masz nowa wersje strongtropinu (soma-strong)
https://www.sfd.pl/Strongtropin_/_Soma_Strong_/_nowy_wygląd_2013-t966963.html
Tu masz nowa wersje strongtropinu (soma-strong)
https://www.sfd.pl/Strongtropin_/_Soma_Strong_/_nowy_wygląd_2013-t966963.html
...
Napisał(a)
wygląda tak samo jak stary strong, czym się rozni? Ogolnie to stronga już nie robia, teraz jest soma strong
...
Napisał(a)
soma strong to tylko w pl chyba jest ale skoro działa to jest ok. dobra dla mnie widoczne sa lekkie różnice np. kapsle czy kolorystyka dlatego pytałem, jutro jak wstanę rano to skoczę to zbadać i będzie wiadomo
...
Napisał(a)
Ja mam soma strong z azji, nadal z tego samego zrodla co poprzedni strongtropin dzialac dziala, jest git. Cos mi sie wydaje, ze ktos sie chce podpiac i przewiesc bez biletu
Następny temat
jintropin
Polecane artykuły