SFD - po prostu najlepsze ceny! RABATY DO 90%
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

FOREX

temat działu:

Polacy za granicą

słowa kluczowe:

Ilość wyświetleń tematu: 81057

Nowy temat Temat zamknięty
...
Napisał(a)
Znawca
Szacuny 40 Napisanych postów 8194 Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 21398
a co ty myslisz ze ja gram jak ty ? -1000 SL i +100 TP ? :D I do tego margin 99% uzyty a 1 pips powouje wachania o 1000 funtów? :D Chciwość:P a fuj :P
Ja gram dokladnie odwrotnie :D

ale to -100 to ma byc u mnie 1% portfela, wiec automatycznie +700 to jest jakies 7% portfela a nie jak u Ciebie by bylo juz 999999% portfela :D Tyle że ty w życiu tylu pipsów nie zoabczysz :D

Dawaj screena potem skacz :D

“How in the hell could a man enjoy being awakened at 8:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so? ”
― Charles Bukowski

...
Napisał(a)
Znawca
Mimo iż wy wyczyściliście już swoje konta ja dalej będę traktował ten temat jak mój prywatny notesik i wrzucał tu swoje wyniki o tak słomiane zapały ledow miesiąc stuknął i skończyły się gadki o jachtach, chatach, mercedesach z inwestorów roku zostali znowu re-emigrantami i biurową myszką :D Ale ja się nie poddam tym razem :P Za dużo nieudanych prób już miałem za sobą i system numer 1 wymaga doszlifowania ale wypadł nieźle :P

Zmieniony przez - leyus w dniu 2011-02-26 17:59:48

“How in the hell could a man enjoy being awakened at 8:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so? ”
― Charles Bukowski

...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 11184 Napisanych postów 52125 Wiek 33 lat Na forum 26 lat Przeczytanych tematów 57816
gram cały czas tylko mi zbrzydły te drętwe gadki z Tobą jaki to Ty nie jesteś za***isty, jaki to Ty nie jajmądrzejszy, najzamożniejszy, i w ogóle Ty to naj, a reszta to tylko zbędne tło, poza tym jesteś trolem i widać że jak nikt ostatnie dni za bardzo na Ciebie nie zwraca już uwagi bo każdy przywykł do Twojego niskiego poziomu ćwierćinteligenta to powoli trol umiera
buchachachachachachachacha

z 465 początkowych funtów spadłem do bodajże 280, a teraz podciągnąłem się do ponad 400 funtów. najlepiej mi się gra w dzień, bo wahania na EUR/USD są największe i najłatwiej wyłapać czy idzie w górę czy w dół
od poniedziałku zaczynam pracę więc będę mógł grać tylko wieczorami
...
Napisał(a)
Znawca
no w końcu ktoś napisał coś

kuhwa grasz to chociaż dawaj tygodniowe podsumowania świnio :P

lada moment benefity będziesz miał czas grać :D Złożyłeś już claima? :D

― Charles Bukowski

...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 11184 Napisanych postów 52125 Wiek 33 lat Na forum 26 lat Przeczytanych tematów 57816
claima na co?
...
Napisał(a)
Znawca
na benefity :D

― Charles Bukowski

...
Napisał(a)
Ekspert
a które mi się należą?
...
Napisał(a)
Znawca
kuhwa to smao ci pisze od tygodnia scroll up :P

child benefit, tax credits i hosuing benefit :P

― Charles Bukowski

...
Napisał(a)
Ekspert
z housingiem mogą być kłopoty
ile child i tax credit bym miał?
...
Napisał(a)
Znawca
dawalem ci kalkulator nie? :D

jak bedziesz rpacowac full time i zona bedzie miec maternity to husingu mozesz nie miec nic albo grosze :D

― Charles Bukowski

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Temat zamknięty
Poprzedni temat

Sklep komputerowy w UK

Następny temat

CBT

electro
Polecane artykuły