Szacuny
0
Napisanych postów
123
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
3231
a jak poprawic sile...wytrzymalosc np. gdy lewy jest slabszy od prawego bichola..i jeszcze jedna sprawa...gdy robie w oparciu o kolano,lewy biceps jest silniejsze i mniej sie meczy,z kolei rzeczy gdy robie stojac naprzemienne szybciej wysiada mi lewy a prawym moge ciagnac,dziwne nie?!wogule zauwazylem ze przy cwiczeniach w podporach prawa reke mam slabsza...a gdy robie hantlami stojac,lawke skosna,mlotkowe wtedy prawa jest silniejsza....czy spotkaliscie sie z czyms takim??czy to normalne?!moze zle cos robie??technika padla?
Szacuny
123
Napisanych postów
11601
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
70678
a o kolano probowales robic jako pierwsze cwiczenie? moze poprostu prawa reka dostaje mocniej przez cwiczenia po dupie niz lewa (technika lepsza prawej reki)
Szacuny
22
Napisanych postów
1537
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
10309
Moze to zalezy od pozycji bo jak musisz podeprzeć ramie wtedy mniejsza mozliwośc oszukania powtórzenia więc wydaje mi się ze to o to chodzi bo i ja mam podobnie jezeli chodzi o kolano i modlitewnik hantą tak ze wydaje mi się ze to moze być to dlatego ćwicze tak
-Uginanie ze sztangą
-uginanie na ławeczce skośnej
-uginanie na modlitewniku lub o udo
i tu się wyrównuje moim zdanie bo jak na skośnej zrobie 2 powtórzenia więcej lewą to na modlitewniku prawą dam rade więcej tak ze ja bym obstawiał tą opcje co wyzej napisałem!
..........:::::::::W Życiu Spotyka Nas Jedynie Tylko To Co Jesteśmy W Stanie Znieść!!::::::::.........
[ON]
Szacuny
0
Napisanych postów
123
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
3231
hm..byc moze to wlasnie technika ale staram sie robic poprawnie:) no coz..najlepiej sprawdze jeszcze o sciane to chyba najlepsza opcja zeby sie upewnic co jest grane
Szacuny
0
Napisanych postów
123
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
3231
wydawalo mi sie ze na biceps najlepiej mniej kg...ale wiecej ruchow w serii...np 4 cwiczenia 3 seriie 12-16 ruchow.gdzies czytalem ze nie wielkosc...ale ilosc powoduje najlepszy przyrost jesli chodzi o biceps...jesli sie myle niech ktos poprawi