Szacuny
0
Napisanych postów
671
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
2955
To zmnień na taki trening
-uginanie ramion ze sztangielkami w uchwycie młotkowym 3x8 ( jakie partie po tym wzmocnie?)
-uginanie ramienia w podporze o udo 3x8 ( czy moge to zastosowac na modlitewniku poniewz praktyk z oparciem o udo nie mialem, i czy izolowane lepiej na koniec nie dać?)
-uginanie ze sztangą łamaną 3x8 ( slyszlalem ze najlepsze na poczatku)
to powinno pomóc poniewaz ćwiczenia na bicepsa podobnie jak i na inne trzeba zmienieć co mniejwięcej 4-6 tygodni zeby miesień się nie przyzwyczaił bo jak się przyzwyczai do ćwiczeń to wtedy wchodzi w okres stagnacji pozdro!!
Nie uraz sie co do moich pytan i opini poniewaz chcialbym byc przekonany co do 100% do moich cwiczeń. Dzieki za pomoc i pozdro
"Wszystko co dobre ale z umiarem !!"
" Co młode, świeze to mądrzejsze " :P
Szacuny
123
Napisanych postów
11601
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
70678
Grabiee dobrze myslisz, sztange na pierwszy ogien - proponowal bym progresje 10-8-8 lub 10-8-6
potem mlotki jesli juz (dobre na mase, "wydluzaja" biceps, dosyc mocno pracuje przedramie)
modlitewnik na koniec, jedna cholera czy o kolano czy modlitewnik - podobne dzialanie...
"Mniejsi i więksi,równi i równiejsi,jedni używają mózgu drudzy używają
mięśni,lub obu jednocześnie,Ci są tu najlepsi bezsprzecznie,a i tak nie żyją wiecznie ... "
Szacuny
22
Napisanych postów
1537
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
10309
W rzeczy samej skopiowałęm ale czy tobie ktoś bronił a zródła nie podawałem bo nikt nie pytał a pozatym to mieszkamy w Polsce a kto nie kombinuje ten nic nie ma!!Mozecie sobie mówić co chcecie ale taka jest prawda!
Zmieniony przez - Locu w dniu 2006-09-05 19:38:18
..........:::::::::W Życiu Spotyka Nas Jedynie Tylko To Co Jesteśmy W Stanie Znieść!!::::::::.........
[ON]
Szacuny
107
Napisanych postów
25330
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
182786
jestes zalosny... a wszystko to dla paru sogow ...
ps. widze artykul o klacie tez z tamtad skopiowales...
Zmieniony przez - Pitt Bull w dniu 2006-09-05 21:59:38
"Mniejsi i więksi,równi i równiejsi,jedni używają mózgu drudzy używają
mięśni,lub obu jednocześnie,Ci są tu najlepsi bezsprzecznie,a i tak nie żyją wiecznie ... "
Szacuny
5
Napisanych postów
1035
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
7425
dobra to ja sie moze do tematu doloze otoz ja mam roznice w bicach nie wielka ale chcialbym ja zniwelowac to jak to zrobic szangielkami ok to jasne ale czy na tej zasadzie ze jedna sztangielke gdzie lape mam mniejsza tyrac wiecej kg a tu gdzie mam wiecej to mniej kg ?
Szacuny
22
Napisanych postów
1537
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
10309
Popracuj nad technika. Jak potrzebujesz to zmniejsz do tego ciezary i powoli, az sie wyrowna. nie rob rzeczy w stylu dokladania ciezaru na jedna strone, czy cwiczenia tylko jednej strony, bo takie cos juz tez widzialem . Jedyne na co mozesz liczyc to TECHNIKA to moje zdanie a pozatym nigdy nie osiagniesz idealnej symetri ciała jedna strona zawsze bedzie górować nad drógą!
Zmieniony przez - Locu w dniu 2006-09-29 21:17:04
..........:::::::::W Życiu Spotyka Nas Jedynie Tylko To Co Jesteśmy W Stanie Znieść!!::::::::.........
[ON]