WIOSENNE PROMO! Sprawdź rabaty do 90%
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

Arsenal Londyn vol.2

temat działu:

Piłka Nożna

słowa kluczowe: ,

Ilość wyświetleń tematu: 231867

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 2021 Wiek 40 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 6887

Arsene Wenger zainwestował w nową klawiaturę do swojego biura

Praca trenera jest jak molo , zawsze kiedyś się kończy :)

...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 14 Napisanych postów 5382 Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 29608
Miyachi dostał pozwolenie na pracę.
Chamberlain graczem Arsenalu.
Gazidis mówi, że rozmawiają na temat transferów obrońców.

"Form is temporary,
Class is permanent,
You can't buy class!
Arsenal!"

"I've always said that this kid is engaged to brilliance. How good will he be when he gets married to it" Ray Hudson

...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 13 Napisanych postów 16209 Wiek 39 lat Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 131096
jednak narazie mnie to niezadowala

Sponsorem nagród w XIII edycji Ligi Typerów jest Wydawnictwo SQN
Zapraszamy !! http://www.sfd.pl/Liga_Typerów__XIII_Edycja-t920180.html

!!!<<< ARSENAL LONDYN >>>!!!
!! Pomyśl, jeśli potrafisz !!

...
Napisał(a)
Początkujący
Mnie też i raczej nie będę zadowolony z tego okienka.

"Form is temporary,
Class is permanent,
You can't buy class!
Arsenal!"

"I've always said that this kid is engaged to brilliance. How good will he be when he gets married to it" Ray Hudson

...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 21 Napisanych postów 5684 Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 48576
Prawda to,że Nasri odchodzi do City ??
...
Napisał(a)
Początkujący
Na razie same plotki, ale podobno już miał dogadany kontrakt. Pewnie tam trafi jeśli Arsenal postanowi jeszcze na nim zarobić.

Zmieniony przez - ciamciara w dniu 2011-08-10 18:49:11

"Form is temporary,
Class is permanent,
You can't buy class!
Arsenal!"

...
Napisał(a)
Cris Thug Il Fenomeno Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 143 Napisanych postów 17889 Wiek 34 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 198058
"Nigdy nie zagram dla Realu"

Andriej Arszawin mimo, że jest graczem Arsenalu Londyn, to potrafi publicznie przyznać, iż jest wielkim fanem FC Barcelony. W ostatnim wywiadzie dla rosyjskiego dziennika Sport Express po raz kolejny to potwierdził.

"Jestem kibicem FC Barcelony od wielu lat. Nigdy nie zagram dla Realu Madryt, choćby mi oferowali najlepszy kontrakt na świecie. Pieniądze nie są najważniejsze" - powiedział były gracz Zenitu Sankt Petersburg.

"Wielu moich znajomych to sympatycy Realu i nie do końca rozumieją, dlaczego nie chciałbym występować w barwach Los Blancos. Jednak dla mnie Blaugrana to coś więcej i mogę zagrać tylko w jej barwach" - dodał Arszawin.

Ostatnio zawodnik Arsenalu był łączony transferem do Anży Machaczkała. Andriej zaprzeczył tym informacją: "To tylko plotki. Najbliższy sezon na pewno spędzę na The Emirates Stadium".

Ole-le, ola-la, ser del Barça és el millor que hi ha!

...
Napisał(a)
Początkujący
Właśnie wyczytałem, że Jose Enrique ma przejść do Liverpoolu za 5,5 mln funtów. Jeśli to prawda to Wenger jest skończonym baranem, że nie ściąga go za Clichy'ego.

"Form is temporary,
Class is permanent,
You can't buy class!
Arsenal!"

...
Napisał(a)
Cris Thug Il Fenomeno Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 143 Napisanych postów 17889 Wiek 34 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 198058
e tam maja Gibbsa i Traore to powinno wystarczyc aby zajac miejsce dajace gre w Lidze Europy,tak poza tym to Wenger jest idiota nie wiem na co czeka z transferem Maty i Jagileki/Garego Cahilla

Zmieniony przez - Cris Thug w dniu 2011-08-11 13:45:44

Ole-le, ola-la, ser del Barça és el millor que hi ha!

...
Napisał(a)
Początkujący
Chyba na kase Barcy. Gibbs znowu dozna kontuzji i Arsenal bedzie grał Traore w obronie. Co za czasy.

Nasriego też w sumie mógłby już puścić.

"Form is temporary,
Class is permanent,
You can't buy class!
Arsenal!"

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Trening dla mlodego pilkarza pomocy

Następny temat

Zaczynam na poważnie.

electro
Polecane artykuły