WIOSENNE PROMO! Sprawdź rabaty do 90%
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

Arsenal Londyn vol.2

temat działu:

Piłka Nożna

słowa kluczowe: ,

Ilość wyświetleń tematu: 231860

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 2485 Wiek 32 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 14012
No właśnie, więc MU musi wygrać z Chelsea , będzie to mecz o mistrzostwo tak jak w Holandii Ajax-Twente.
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 282 Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 1730
Ja już od stycznia nie wierzyłem w mistrzostwo Anglii, ale mam nadzieję, że w przyszłym chociaż zdobędziemy Puchar Ligii albo Puchar Anglii. Potrzebujemy wzmocnień roszad w składzie: Rosicky/Gervinho, Squillaci/Subotić, Bendtner/Edin Hazard, Chamakh/Peter Odemwingie, Almunia Out, Abou Diaby/M'Vila. Z takich roszad w składzie byłbym bardzo zadowolony, ale kibice wiedzą jaki jest Boss i latem zamiast wyjść na plus z wzmocnieniami, wyjdziemy na WIEEEEELKI MINUS.

History, class, tradition - Pride of London!

You can buy player, but you can't buy class.

...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 14 Napisanych postów 5382 Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 29608
Dodałbym jeszcze Denilson out. Nie mogę już patrzeć na to co robi ten typ.

"Form is temporary,
Class is permanent,
You can't buy class!
Arsenal!"

"I've always said that this kid is engaged to brilliance. How good will he be when he gets married to it" Ray Hudson

...
Napisał(a)
BPL-G Fizjoterapeuta
Ekspert
Szacuny 2090 Napisanych postów 49893 Wiek 39 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 492546
te transfery to jakies 60 mln euro jak nie wiecej wiec zapomnij
...
Napisał(a)
Początkujący
Jeśli Cesc odejdzie i Wenger "wpompuje" te pieniądze w nowych piłkarzy ( w co wątpie) to jak najbardziej możliwe.

"Form is temporary,
Class is permanent,
You can't buy class!
Arsenal!"

"I've always said that this kid is engaged to brilliance. How good will he be when he gets married to it" Ray Hudson

...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 3797 Wiek 31 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 20520
Kroenke mówił ze da na transfery coś około 40 milionów euro + sprzedaż Cesca wiec te transfery powinny wypalić o ile Ci zawodnicy będą chcieli przejść do Arsenalu.

If you're 555 then I'm 666 !

...
Napisał(a)
Początkujący
Chcieliby. Kilku z nich już sie nawet wypowiadało, że chciałoby zagrać w Arsenalu. Tylko nie sądze by Wenger aż tak chciał zmienić skład.

"Form is temporary,
Class is permanent,
You can't buy class!
Arsenal!"

...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 3797 Wiek 31 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 20520
Bedzie gadka jak co roku " Mamy bardzo dobrych, młodych i utalentowanych graczy którym brakuje trochę doświadczenia wiec nie potrzebujemy żadnych wzmocnień "

If you're 555 then I'm 666 !

...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 15 Napisanych postów 12251 Wiek 37 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 173963
dokładnie Wenger raczej nie jest skory do kupna aż tylu zawodników, tylko będzie mówił, że woli dać szansę młodym

" poznaj ciemne zakamarki swojej kruchej psychiki, jestem głosem, który powtarza Ci, że jesteś nikim "

...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 19 Napisanych postów 16971 Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 87966
Może czas dać szansę młodszemu trenerowi

Mam dużo szacunku dla Wengera, ale od kilku sezonów co roku popełnia te same błędy.

Sponsorem nagród w XIII edycji Ligi Typerów jest Wydawnictwo SQN
Zapraszamy !! [http://www.sfd.pl/Liga_Typerów__XIII_Edycja-t920180.html] 

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Trening dla mlodego pilkarza pomocy

Następny temat

Zaczynam na poważnie.

electro
Polecane artykuły