Masz możliwość doboru wielu różnych produktów, więc nie powinno to być problemem. Np płatki owsiane, żytnie, jęczmienne, orkiszowe, gryczane, siemię lniane, orzechy włoskie, laskowe, brazylijskie, pecan, nerkowce, migdały, pestki z dyni, wiórki kokosowe, suszone owoce, itp. Jest tego sporo.
[...] np. ryżowe, gryczane, jęczmienne, jaglane, czy żytnie. Wybór masz bardzo duży. Poza tym, istotne będzie źródło białka, np. twaróg, skyr, serek wiejski, jogurt naturalny, odżywka białkowa, czy jajka i forma omleta. Do tego jakieś źródło tłuszczów, np. orzechy włoskie, laskowe, pekan, nerkowce, brazylijskie, pestki z dyni, czy wiórki kokosowe.
[...] ilościach może być ale pamiętaj że jest to słabe źródło białka gotowe szynki do wywalenia, najlepiej samemu sobie upiec jakiś kawałek np. szynki czy łopatki słonecznik i orzechy arachidowe do wywalenia w zamian możesz jeść włoskie,nerkowce,migdały,laskowe ryż biały zamień na brązowy/jaśminowy/paraboliczny lub kasze gryczaną,jęczmienną,jaglaną [...]
[...] drób, wołowina, wieprzowina), ryby – szczególnie te tłuste (np. łosoś), zdrowe tłuszcze – oliwa z oliwek, masło, olej kokosowy, nabiał i jaja– nieprzetworzony (sery podpuszczkowe typu mozzarella, twarogi), wody średnio i wysokozmineralizowane, herbaty, soki warzywne, orzechy – wyłącznie niesolone i nieprażone (np. włoskie, migdały, laskowe).