. /SFD/2022/7/11/01ca4ca30c1e4d5b90dc1ce68cd10b15.jpg Co to jest ? Omlet marchewkowy 2 jajka 100g białek 25g Wpc 75g mąka ryżowa Aromat Sweet Belgian cookie Przryorwawa do piernika Starta marchewka
[...] byl, bo farszu mogło byc troche więcej ale byl naprawde smaczny Co do domowego Riso: Na 4 porcje idzie: 200g ryz 20g budyń bez cukru 400ml mleka 600ml wody Slodzik + aromat (o takim samym smaku o jakim był budyń, chociaż jak użyjesz waniliowego to zawsze bedzie pasować) 200g fruzeliny z AN Takze próbowaliśmy robić to z „sticky Rice” to [...]
/SFD/Images/2016/1/1/8333e189ce1848babf7a75a00ac85fe0.jpg Sylwestrowy murzynek z wiśniami ,bez cukru. Niestety przepisu nie bardzo pamiętam bo wpadlem do kuchni , a troche tego, a tamtego, a tu wiśnie , o aromat pomarańczowy itp itd 8-) ale przepyszny
[...] Aromat Proszek do pieczenia Odrobina wody Wsio blendujesz na gładka masę i na patelnie Dodatki wg uganiania, u mnie frużelina oraz jogurt naturalny ze słodzikiem i aromatem Zapraszam na mojego IG - @michuchojnowski Niebawem ruszam z rolkami na IG i tiktoku z gotowaniem proteinowych, o lepszym makro posiłków. Twkze jak ktoś szuka [...]
SFD/Images/2015/7/23/a379b9d8697d455a8918fc740c5994e8.jpg takie śniadanko. 200g mąki,3 jaja, kakao,aromat pomaranczowy,dzem jablkowy,woda,cukier. I niezbędne suplementy z ranca i witaminy :) .
Crean,poproszę przepis na ten deser:-) Składniki: - 500g pokrojonych w kostkę jabłek bez skóry - 150g kaszy jaglanej - 5 całych jaj - ekstrakt/aromat z wanilii lub pomarańczowy lub jaki chcesz :) - cynamon do jabłek lub nie / cynamon do posypania - stevia do dosłodzenia lub inny słodzik Kaszę jaglaną płuczemy w zimnej wodzie i gotujemy do [...]
co to ciekawego na 2 zdjeciu? 10bialek jaj, aromat orzechowy, cynamon, 10g kakao odtluszczone, 15g orzechow i 35g masła orzechowego. Wszystko oprocz masła mieszamy i ubijamy na piane. Wykladamy do formy, posypujemy cynamonem i dajemy do rozgrzanego piekarnika (180stopni) na 15/20min. Po wyciagnieciu czekamy az ostygnie i masa opadnie, kroimy na [...]
20 g cacao 30 g erytrol 1 jajko 15 g śmietana 30% 2 g proszku do pieczenia kilka kropel aromatu waniliowego/esencji waniliowej szczypta soli Rozgrzewamy piekarnik do 175 st. C. Kakao i erytrol mieszamy do rozbicia grudek. W osobnej miseczce bełtamy jajko, które dodajemy do mieszanki kakao i erytrolu. Dodajemy pozostałe składniki - śmietankę, [...]
Ja zaczynam dzień od potreningowego omleta 5jaj,85g płatków jaglanych,30g odżywki mocca, aromat pomarańczowy, cynamon, cukier waniliowy, na górze 30g masła orzechowego i jogurt z kaszą bulgur. /SFD/2019/10/25/d7fbfc3875994e45981ea4fdb0dadc8c.jpg
. /SFD/2021/12/14/e70c5207d217408a8784260fce27e216.jpg Co to takiego ? Omlet z piekarnika: 200g białek 30g wpi 75g maki ryżowej 25g maki gryczanej 1 marchewka Aromat Belgian cookie z Funky flavours Cynamon Na gore dałem jeszcze skyra i sos Zmieniony przez - M.I.C.H.U w dniu 2021-12-15 15:09:35
[...] byl, bo farszu mogło byc troche więcej ale byl naprawde smaczny Co do domowego Riso: Na 4 porcje idzie: 200g ryz 20g budyń bez cukru 400ml mleka 600ml wody Slodzik + aromat (o takim samym smaku o jakim był budyń, chociaż jak użyjesz waniliowego to zawsze bedzie pasować) 200g fruzeliny z AN Takze próbowaliśmy robić to z „sticky Rice” to [...]
[...] byl, bo farszu mogło byc troche więcej ale byl naprawde smaczny Co do domowego Riso: Na 4 porcje idzie: 200g ryz 20g budyń bez cukru 400ml mleka 600ml wody Slodzik + aromat (o takim samym smaku o jakim był budyń, chociaż jak użyjesz waniliowego to zawsze bedzie pasować) 200g fruzeliny z AN Takze próbowaliśmy robić to z „sticky Rice” to [...]
[...] ta charakteryzuje się sypkością ugotowanych ziaren – nigdy się nie kleją. Czas przygotowania to ok. 15 minut. - ryż basmati – ziarenka są bardziej podłużne i mają ciekawy aromat. Po ugotowaniu ziarna są dość sypkie i napęczniałe. Pasuje idealnie do dań mięsnych, ale na słodko również zdaje egzamin. Czas przygotowania to ok. 10-15 minut. - ryż [...]
[...] Stosuje się ją przede wszystkim w przypadku ryb, mięs oraz serów. Wędzenie przyczynia się nie tylko do utrwalania żywności, ale również nadaje jej charakterystyczny smak i aromat. Specyficzny smak i aromat, cenione przez konsumentów, powstają w wyniku zastosowania dymu wędzarniczego. Finalny efekt zależy od składu dymu wędzarniczego, a ten [...]