[...] g tł: 3 g Płatki owsiane 80g 290 kcal b: 10 g ww: 50 g tł: 6 g Orzechy arachidowe 30g 206 kcal b: 4 g ww: 1 g tł: 21 g Suma 666 kcal b: 27 g ww: 73 g tł: 30 g POSIŁEK 5 Godz 19:00 Ryż biały 100g 340 kcal b: 7 g ww: 77 g tł: 1 g Mięso z piersi kurczaka 120 g 117 [...]
[...] Protein Olimpu (nie mowcie ze gowno bo juz zamowilem), po prostu bym nie wyrobil inaczej finansowo a i tak bedzie ciezko. Staz: 3 lata z przerwami od prawie roku bez przerw. Zdjec nie mam Jak uloze cala diete to ja wkleje. Pozdro 666 Zmieniony przez - Myszolap22 w dniu 2006-05-21 22:22:46 Zmieniony przez - Myszolap22 w dniu 2006-05-21 22:52:05
[...] ostatni tydzień makrocyklu znów dojechać „na sucho", DOBRZE???? WSZYSTKIE UWAGI MILE WIDZIANE, mam jeszcze ponad miesiąc do rozpoczęcia tego, więc jest czas na korekty. Pozdro 666 Zmieniony przez - Myszolap22 w dniu 2006-08-12 21:37:08 Zmieniony przez - Myszolap22 w dniu 2006-08-12 23:52:39 Zmieniony przez - Myszolap22 w dniu 2006-08-12 23:54:00
Cześć, Zacznę od pytań, żeby wiadomo było, na co zwrócić uwagę przy przeglądaniu. 1. Ilość jedzenia wydaje się świńska, czy to jest na pewno ok? Czy dobrze policzyłem zapotrzebowanie? 2. Czym dobić brakujące węglowodany? Nie mam pomysłu, a dodawanie więcej ryżu/makaronu/ziemniaków zepsuje smak posiłków. Chodzi o 150g węgli w przekroju tygodnia. 3. [...]
[...] /watch?feature=player_detailpage&v=ygEgsVi0AnU http://www.pomorska.pl/apps/pbcsi.dll/bilde?Site=PO&Date=20111126&Category=SPORT99&ArtNo=679589452&Ref=AR&border=0&MaxW=666 Mamed Khalidov(1 w rankingu mmarocks w middleweight wśród polskich zawodników, uznawany przez większość za najlepszego zawodnika MMA w Polsce) Ostatnie 3 walki(wszystkie [...]
[...] negatywnej - Tempo polegające na przytrzymaniu ruchu w szczycie fazy negatywnej Tempo schodkowe - Tempo polegające na modulacji tempa wykonywania danej fazy w zależności od położenia obiektu w przestrzeni Tempo hybrydowe - wszelkie odmiany łączeń temp. BY PUMA 666 Wesołych Panowie i Panie Zmieniony przez - karolkr1 w dniu 2009-12-17 10:32:38
[...] 250 ml mleka 1,5% tłuszczu 100 g Vitalmax miarka Xpand 30 minut przed treningiem (w dni nietreningowe tyko ta miarka) Białko: 37,04 Tłuszcze: 16,8 Węglowodany: 91,1 Kcal 666,68 TRENING ok. 18:00 OBIAD II (posiłek potreningowy) 20:00 - posiłek 45-60 minut po treningu 100 g piersi z kurczaka 250 ml mleka 1,5% tłuszczu 100 g Vitalmax 50 g [...]
[...] 50 Brzuch: 7 serii max Bardzo porszę o ocene Mam również kilka pytań: 1. Czy moge w poniedziałek robić łydki przed plecami? 2. Co zostawić przy klacie rozpiętki skos czy linki? 3. Które ćwiczenia zostawić na barki? Dodam że najbardziej zależy mi na bocznych i przednich aktonach. Pomoże ktoś?? Zmieniony przez - ABS 666 w dniu 2008-05-19 17:38:55
Hej Wszystkim, wklejam ankiete: 1. WIEK: 27 2. WAGA: 86 3. WZROST: 177 4. WYMIARY: -biceps: 33 ramie luzem prosto bez napiecia -klatka: 107 -udo: 63 -talia: 83 5. STAŻ NA SIŁOWNI: 10 lat bez przerw 6. DIETA: -białko: 3g kg -węglowodany: 8.13 na kg -tłuszcz: 1.5 kg 7. ILE I JAKIE PRZEBYTE CYKLE STERYDOWE: obecnie jestem na 1 cyklu Enan 250mg ed3 [...]
[...] doroslych. Produkt 10000000000% orginalny z Londynu. DOKLADNY OPIS CALEJ AKCJI NA W OPISIE NA ALLEGRO- Serdecznie zapraszam Kliknij tu to zobaczysz aukcje na allegro http://www.allegro.pl/show_item.php?item=59109657 Jak sie ze mna skontaktowac: Napisz maila do mnie Napisz na gg: Moje Gadu-Gadu Zadzwon: 500 666 212 (mogę nie odpisywac na smsy)
[...] miejsce - fitness sylwetkowe - Mistrzostwa Europy Santa Susanna 2015 /SFD/Images/2016/5/31/009d74c86234469ab86cdd486d737ed5.jpg /SFD/Images/2016/5/31/3c3ace8050414d6f935a4dc666bc736c.jpg /SFD/Images/2016/5/31/343b72809174447aa47cd0692af5db13.jpg /SFD/Images/2016/5/31/a2670bfde1ac40b082547a2073380065.jpg [...]
[...] innych zwierząt dzięki czemu są bardzo przyjaźnie nastawione i otwarte. Szczeniaczki można oglądać w okolicy Mińska Mazowieckiego. Możemy również dowieźć psa do 30km lub do Warszawy. Dalsze rejone do uzgodnienia. cena 750zł. Chcesz zobaczyć więcej zdjęć ? zapraszam na strone : www.todavia.webpark.pl KONTAKT : [email protected] , Tel. 0-666-967-334