SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Co właśnie wcinasz %-)

temat działu:

Odżywianie i Odchudzanie

słowa kluczowe: ,

Ilość wyświetleń tematu: 277904

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 22 Napisanych postów 8678 Wiek 38 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 160898
nie no studensky rozbrajasz mnie z tymi posilkami
co to, rybka?

...:::Every Dream Has A Beginning:::...

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11150 Napisanych postów 51585 Wiek 31 lat Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 57816
Panga przyprawiona przyprawką do Gyrosa ugotowana na parze
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 22 Napisanych postów 8678 Wiek 38 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 160898
wlasnie apropo pangi...
pytalem sie pare stron wczesniej jak przyzadzac rybke to ikt mi nie odpisal :/
nie mam specjalnego urzedzenia do gotowania na parze wiec w jaki sposob moge ja upichcic? Piecyk tez odpada bo mam stary i boja sie sam go wlaczac

...:::Every Dream Has A Beginning:::...

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11150 Napisanych postów 51585 Wiek 31 lat Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 57816
Pozostaje smażenie. Usmaż bez panierki i odsącz ręcznikami papierowymi

Zmieniony przez - studensky w dniu 2008-05-02 13:16:47
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 22 Napisanych postów 8678 Wiek 38 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 160898
robilem tak.
tzn. lalem troszeczke oliwy i kladlem rybe... puszczala ona wode i robilo sie bardzo mokro na patelni
pozniej rozwalala mi sie ona i nie apetycznie to wygladalo

...:::Every Dream Has A Beginning:::...

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
s.m.p.a. ODŻYWIANIE
Ekspert
Szacuny 431 Napisanych postów 56364 Wiek 37 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 184874
Molu musisz dobrze wysuszyć rybę np. papierowym ręcznikiem to Ci tyle nie wyleci. Jak masz dobrą patelnie teflonową to bez oliwy można nawet chwilkę z jednej strony przysmażyć i z drugiej i jest pycha :)

Niedostępny do odwołania. Zdrowia dla WSZYSTKICH!

https://www.facebook.com/pages/Wszystko-Ch**/363238457019620 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 22 Napisanych postów 8678 Wiek 38 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 160898
osz kułwa a ja kladlem taka pol rozmrozona na patelnie i dlatego tyle wody bylo
mam teflon, tylko ja nie chce, zeby ta ryba byla jeszcze zywa dlatego katowalem ja z pol godziny

...:::Every Dream Has A Beginning:::...

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11150 Napisanych postów 51585 Wiek 31 lat Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 57816
Ja zawsze jak się ryba rozlodzi to biorę między dłonie i lekko ścickam, żeby woda wyciekła
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 22 Napisanych postów 8678 Wiek 38 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 160898
a ja od razu z zamrazalnika na patalnie

...:::Every Dream Has A Beginning:::...

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11150 Napisanych postów 51585 Wiek 31 lat Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 57816


<mniam>
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Skakanka ważne

Następny temat

Spadki przy braku treningu

forma lato