1) Testowany smak TRUSKAWKA
2) Próbkę rozpuszczono w mleko/woda
MLEKO
3) Ocena smaku 1-10 plus komentarz
7- całkiem smaczne, słodkie jak być powinno. Lekko chemiczny smak
4) Ocena rozpuszczalności 1-10 plus komentarz
10- mieszane łyżeczką, bezproblemowo rozpuszczone.
5) Gęstość - rzadkie OK!
1) Testowany smak WANILIA
2) Próbkę rozpuszczono w mleko/woda
MLEKO
3) Ocena smaku 1-10 plus komentarz
10- smaczna wanilia, dobry zapach i smak, słodkie. Lubię waniliowe bialka, bardzo naturalny smak.
4) Ocena rozpuszczalności 1-10 plus komentarz
10- bez problemow jak poprzednia probka, wymieszana łyżeczką
5) Gęstość - rzadkie OK!
1) Testowany smak COOCKIE
2) Próbkę rozpuszczono w mleko/woda
MLEKO
3) Ocena smaku 1-10 plus komentarz
6- Dość smaczne, aczkolwiek nie trafione w moje gusta. Wyrazisty smak ciasteczkowy, ciut za słodki
4) Ocena rozpuszczalności 1-10 plus komentarz
10- bardzo dobra rozpuszczalnosc
5) Gęstość - rzadkie OK!
1) Testowany smak CZEKOLADA
2) Próbkę rozpuszczono w mleko/woda
MLEKO
3) Ocena smaku 1-10 plus komentarz
9- slodki, dobry czekoladowy smak, jedna z lepszych czekolad
4) Ocena rozpuszczalności 1-10 plus komentarz
10- idealnie, kilka machnięć łyżeczką i wymieszane
5) Gęstość - rzadkie OK!
Porównanie do produktów rynkowych.
Rozpuszczalnosc ponad przecietna, bez machania zbednego. Smakowo wypadlo podobnie do stosowanych bialek:
allnutrition/fa/sfd protein. Dzieki za mozliwosc testowania, czekam na producenta, makro oraz cene.