1) Testowany smak - Cookie
2) Próbkę rozpuszczono w mleko 3,2%, ok 250ml
3) Ocena smaku 1-10 - 10. Może (co dziwne jak na mnie) za słodkie. Smak bardzo ale to bardzo dobry
4) Ocena rozpuszczalności 1-10. 10. Chwila w szejkerze i zero grudek, piany etc,.
5) Gęstość - odpowiednia (cokolwiek to znaczy
).W praktyce troche rzadsze niż szejk z maka
6) Porównanie do produktów rynkowych i ogólna opinia. Nie korzystałem z wielu firm. Jedynie mogę odnieść do HiTeca. O wiele smaczniejsze.
1) Testowany smak - Chocolate
2) Próbkę rozpuszczono w mleko 3,2%, ok 250ml
3) Ocena smaku 1-10 - 10. Mniej słodki niż cookie. Bardzo dobre
4) Ocena rozpuszczalności 1-10. 10. Chwila w szejkerze i zero grudek, piany etc,.
5) Gęstość - jak mleko
6) Porównanie do produktów rynkowych i ogólna opinia. Wydaje mi się iż HiTec czekoladowy ma lepszy smak czekolady. Ale sam szejk pyszny/ Miałem jeszcze czkolade
Scitec Nutrinion - tego zadne choco jeszcze nie przbiło.
1) Testowany smak - Vanilia
2) Próbkę rozpuszczono w mleko 3,2%, ok 250ml
3) Ocena smaku 1-10 - 10. Słodkie jak cookie.
4) Ocena rozpuszczalności 1-10. 10. Bardzo dobra rozpuszczalność.
5) Gęstość - konsystencja mleka.
6) Porównanie do produktów rynkowych i ogólna opinia. Vanilia jak vanilia. Nie spotkałem jeszcze niedobrej. Tutaj również
1) Testowany smak - Strawberry
2) Próbkę rozpuszczono w mleko 3,2%, ok 250ml
3) Ocena smaku 1-10 - 10. Smak dobry, truskawkę czuć, chemii brak.
4) Ocena rozpuszczalności 1-10. 10. Bardzo dobra rozpuszczalność.
5) Gęstość - konstystencja mleka.
6) Porównanie do produktów rynkowych i ogólna opinia. Truskawka w smaku bardzo podobna do tej jaką miałem z Hiteca. Bardzo dobra. Jedynie jak miałem kiedyś kremową truskawkę USN - wtedy było jeszcze lepsze
Ogólnie - bardzo dobre białka. Sypałem ok 1/3 pojemników, czyli jakieś 30-40gram. Zawsze na mleku 3,2% 200-250ml.
Wszystkie smaki smaczne. Vanilia i Cookie mega słodkie.
Nie czuć chemii itp.
Z tych czterech najlepiej wpadło mi Cookie. Pyszne bardzo
Wszystkie b dobrze sie rozpuszczały - szejker i z 10ruchów. Piany brak. Grudek brak.
Możecie wrzucać
Chętnie poznam makro
Pozdro