SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

[SPAM] Nowy rok mamy, treningi i diety zaczynamy

temat działu:

Junior SFD - pierwsze kroki na siłowni i w sporcie

słowa kluczowe: , , , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 138862

Ankieta

Nowy temat Temat Zamknięty
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 736 Napisanych postów 9812 Wiek 22 lat Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 328492
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 3674 Napisanych postów 31005 Wiek 34 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 294222
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 736 Napisanych postów 9812 Wiek 22 lat Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 328492
co tam, jak tam?
treningi już zrobione? ;)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11149 Napisanych postów 51567 Wiek 31 lat Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 57816
Witam. Popuri, duszenie potraw jest ok? Można spokojnie codziennie stosować? Czy lepiej uważać?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 3674 Napisanych postów 31005 Wiek 34 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 294222
znaczy nie wszystkie udusisz, niektóre mogą udusić Ciebie :P lepiej czasami młotkiem j**nąć


trening zrobiony Jula a Ty ?



a tak serio, zależy jak wygląda u Ciebie duszenie :)
ogólnie to polecana obróbka
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 736 Napisanych postów 9812 Wiek 22 lat Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 328492
ja dopiero o 15 lecę ;)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11149 Napisanych postów 51567 Wiek 31 lat Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 57816
No kroję drobno mięso, doprawiam, odstawiam na jakiś czas, rozgrzewam patelnię, wrzucam na jakieś 15 minut, a potem dolewam wody i przykrywam + dodaję dodatki na jakieś 15-20 minut.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 3674 Napisanych postów 31005 Wiek 34 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 294222
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11149 Napisanych postów 51567 Wiek 31 lat Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 57816
to zaj**iście, bo mega wchodzi taki ryż polany tym sosikiem, zrobiłem 820g ryżu, dałem do 4 pojemników i miałem zjeść na 4 posiłki, ale poszły 2 odrazu teraz jem trzeci i na dziś zostanie tylko jeden + 2 łyki lnianego ze szklanki
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 66 Napisanych postów 6280 Wiek 27 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 53732
polecam ugotować ryż w bulionie i dodać do tego usmażone warzywa z wieprzowiną <3

Uwaga, moje wypowiedzi zawierają dozę ironii i proszę nie brać ich na poważnie, ponieważ nie odpowiadam za krzywdy moralne.


They see me rollin...
They hatin...

Nowy temat Temat Zamknięty
Poprzedni temat

rzeźba na wakacje! help ! :D

Następny temat

Pomoc dla niedoświadczonego

WHEY premium