SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

ZDJĘCIA NASZEJ SZAMY :-)

temat działu:

Kuchnia SFD

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 324363

Nowy temat Temat Zamknięty
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 1158 Napisanych postów 95001 Wiek 34 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 375707
Smacznie brzmi mam olej kokosowy, który stoi od xx czasu, wiem juz zatem jak go wykorzystac

Zmieniony przez - grekar9 w dniu 2014-03-08 20:09:16
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 244 Wiek 28 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 6471
Może kiedyś wytestuje
Moja kolacja dzisiaj mało ambitna ale nie chciało mi się już nic robić, bo już się dzisiaj narobiłem przy swojej zupie konkursowej xD
Tak więc bezy ;p (białka jaj + wpc)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 11 Napisanych postów 3294 Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 19444
koromis, ale mi śliny narobiłeś, o kurde A co dodałeś jako słodzik? Lub czym słodziłeś?

Projekt Masa 2014, czyli KUREK nie zniknie!
http://www.sfd.pl/KUREK_nie_zniknie__masa_zimą_2013_[DT]-t994269.html

[ART] Dlaczego białko to nie magiczny proszek i czemu z kreatyną warto poczekać?
http://www.sfd.pl/[ART]_Dlaczego_białko_to_nie_magiczny_proszek_i_czemu_z_kreatyną_warto_poczekać_-t1004088.html 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 244 Wiek 28 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 6471
Nie dodawałem słodzika bo jak dla mnie WPC jest wystarczająco słodkie (dałem sfd waniliowe)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 11 Napisanych postów 3294 Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 19444
Chyba, że tak A jak proporcje - ile białka i ile WPC? Oraz na ile wsadziłeś do piekarnika?

Projekt Masa 2014, czyli KUREK nie zniknie!
http://www.sfd.pl/KUREK_nie_zniknie__masa_zimą_2013_[DT]-t994269.html

[ART] Dlaczego białko to nie magiczny proszek i czemu z kreatyną warto poczekać?
http://www.sfd.pl/[ART]_Dlaczego_białko_to_nie_magiczny_proszek_i_czemu_z_kreatyną_warto_poczekać_-t1004088.html 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 244 Wiek 28 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 6471
Więc ja robie tak. Ubijam 2 białka i do tego daje 30g WPC (wiem, że lubisz cole to możesz dać więcej tak z 40 albo słodziku dodać bo mogą być mało słodkie dla Ciebie). W piekarniku trzymam najpierw 35-40 min w dość niskiej temp. (nie wiem ile stopni bo mój piekarnik ma numerki więc na 3 u mnie xD) i potem otwieram drzwiczki piekarnika i susze je jeszcze z 30-40 minut
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 58 Napisanych postów 936 Wiek 28 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 16405
Wszystkiego Najlepszego wszystkim Dziewczynom, specjalnie dla Was twaróg przed snem w postaci serduszek

A przy okazji się pochwalę(ketoza):
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 58 Napisanych postów 936 Wiek 28 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 16405
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 244 Wiek 28 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 6471
O panie co to za zacny omlet?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 42 Napisanych postów 1967 Wiek 30 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 17778
Nowy temat Temat Zamknięty
Poprzedni temat

Kapusta z kurczakiem

Następny temat

POLĘDWICZKA WIEPRZOWA Z GRZYBAMI, GROSZKIEM I PUREE Z BATATÓW

WHEY premium