SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

ZDJĘCIA NASZEJ SZAMY :-)

temat działu:

Kuchnia SFD

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 323282

Nowy temat Temat Zamknięty
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11148 Napisanych postów 51564 Wiek 31 lat Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 57816
Nie chce mi się dziś gotować, wpadnij do mnie ;D Taką pizzę to bym zjadła całą.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 53 Napisanych postów 2699 Wiek 36 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 15911
KUREKski Zainspirowałeś mnie pomysłem
dorzucę do tego łososia ołł jeee
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 11 Napisanych postów 3294 Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 19444
No to tak. Bierzesz jajka i miskę. I teraz najtrudniejsze - nie dałem rady, więc musiałem poprosić kogoś z rodziny , trzeba oddzielić białko od żółta. Żółtko idzie out, a 5 białek dorzucamy na patelnię z ugotowanym wcześniej makaronem. Smażymy na teflonie, ale żeby się nie przypaliło - spaliłem raz kuchnię, więc wiem co to znaczy przypalić, albo innymi słowy... dać do pieca. Potem zdejmujemy i wyjmujemy na talerz. Do tego oczywiście Pepsi Max albo Cola ZERO, bo po co podbijać kalorie jakimiś napojami z kilogramem sacharozy i taka romantyczna kolacja, że każda nastolatka XXI wieku będzie pod wrażeniem. Lepsze od McDonalda!

Projekt Masa 2014, czyli KUREK nie zniknie!
http://www.sfd.pl/KUREK_nie_zniknie__masa_zimą_2013_[DT]-t994269.html

[ART] Dlaczego białko to nie magiczny proszek i czemu z kreatyną warto poczekać?
http://www.sfd.pl/[ART]_Dlaczego_białko_to_nie_magiczny_proszek_i_czemu_z_kreatyną_warto_poczekać_-t1004088.html 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 1158 Napisanych postów 95001 Wiek 34 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 375707
Bleedingsun
Nie chce mi się dziś gotować, wpadnij do mnie ;D Taką pizzę to bym zjadła całą.


O Jezuniu, wpadłbym tam jak bomba atomowa w Hiroszimę


Kurek-sog już nie wchodzi, udzielam Ci zatem Błogosławieństwa. Masz talent, doskonal go ! Od teraz jesteś Naznaczony
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11148 Napisanych postów 51564 Wiek 31 lat Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 57816
Szkoda, że tak daleko.
Ja dziś planuję zrobić risotto z kurczakiem, pieczarkami i suszonymi pomidorami i może zupę krem z pomidorów (coś mam dziś z tymi pomidorami )
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 11 Napisanych postów 3294 Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 19444
Zainspirowaliście mnie. Coś mnie natchnęło i nagle dostałem wenę i tak przystroiłem talerz.

Ładnie?



Dużo warzyw dałem, żeby ozdoba była. Potem je wyrzucę, żebyście nie myśleli, że ja jakiś królik czy coś. Tylko kurczak, ryż i kreatyna!

Projekt Masa 2014, czyli KUREK nie zniknie!
http://www.sfd.pl/KUREK_nie_zniknie__masa_zimą_2013_[DT]-t994269.html

[ART] Dlaczego białko to nie magiczny proszek i czemu z kreatyną warto poczekać?
http://www.sfd.pl/[ART]_Dlaczego_białko_to_nie_magiczny_proszek_i_czemu_z_kreatyną_warto_poczekać_-t1004088.html 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 1158 Napisanych postów 95001 Wiek 34 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 375707
KUREKski
Coś mnie natchnęło i nagle dostałem wenę


magia

grekar9
udzielam Ci zatem Błogosławieństwa



Perfekcyjny układ buraka i ta plama soku między nim, a kurczakiem wykonana z pełnym wkładem duchowym. Jestem dumny, tylko coś ta pepsi za szybko znika
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 11 Napisanych postów 3294 Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 19444
Kurde no, ja się tak starałem, a ten mi o Pepsi pisze. Ale bez problemu mogę wypić całą butelkę w 20 minut i będzie mi mało. Uzależniłem się od tego aspartamu

Projekt Masa 2014, czyli KUREK nie zniknie!
http://www.sfd.pl/KUREK_nie_zniknie__masa_zimą_2013_[DT]-t994269.html

[ART] Dlaczego białko to nie magiczny proszek i czemu z kreatyną warto poczekać?
http://www.sfd.pl/[ART]_Dlaczego_białko_to_nie_magiczny_proszek_i_czemu_z_kreatyną_warto_poczekać_-t1004088.html 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 53 Napisanych postów 2699 Wiek 36 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 15911
Posiadasz fantazję z lekką nutką dekadencji, zauważalna gołym okiem świetna kompozycja dobranych produktów pod względem barw, która łączy niesamowitą całość, jeżeli smakuje tak jak wygląda to MASZ TALENT! który powinieneś udoskonalać kolejnymi równie kreatywnymi potrawami.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 11 Napisanych postów 3294 Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 19444
Ooo! To dzisiaj wieczorem będę parzył herbatę. Możecie się spodziewać zdjęcia.

Naprawdę miłe słowa. Chyba zgłoszę się do jakiegoś Master Chefa w takim razie. Myślę, że szanse mam duże z tego co piszecie.

Projekt Masa 2014, czyli KUREK nie zniknie!
http://www.sfd.pl/KUREK_nie_zniknie__masa_zimą_2013_[DT]-t994269.html

[ART] Dlaczego białko to nie magiczny proszek i czemu z kreatyną warto poczekać?
http://www.sfd.pl/[ART]_Dlaczego_białko_to_nie_magiczny_proszek_i_czemu_z_kreatyną_warto_poczekać_-t1004088.html 

Nowy temat Temat Zamknięty
Poprzedni temat

Kapusta z kurczakiem

Następny temat

POLĘDWICZKA WIEPRZOWA Z GRZYBAMI, GROSZKIEM I PUREE Z BATATÓW

WHEY premium