SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

ZDJĘCIA NASZEJ SZAMY :-)

temat działu:

Kuchnia SFD

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 323918

Nowy temat Temat Zamknięty
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 11 Napisanych postów 3294 Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 19444
Życie jest za krótkie, aby być królikiem, co nie? Masa ma iść

Projekt Masa 2014, czyli KUREK nie zniknie!
http://www.sfd.pl/KUREK_nie_zniknie__masa_zimą_2013_[DT]-t994269.html

[ART] Dlaczego białko to nie magiczny proszek i czemu z kreatyną warto poczekać?
http://www.sfd.pl/[ART]_Dlaczego_białko_to_nie_magiczny_proszek_i_czemu_z_kreatyną_warto_poczekać_-t1004088.html 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 166 Wiek 42 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 2952
Lepiej bym tego nie ujął :D
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 53 Napisanych postów 2699 Wiek 36 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 15911
ciasto: jajka, wpc, suszone morele
dodatki: dżem morelowy, jogurt 0%, cynamon, jabłko


...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 1158 Napisanych postów 95001 Wiek 34 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 375707
jest i znak firmowy



A tymczasem pizza na mące pytlowej z kabanosami pieprzowymi, polędwicą łososiową, cebulką czerwoną, serem śmietankowym, czosnkiem, sambalem i kaparami+serek wiejski





Zmieniony przez - grekar9 w dniu 2014-03-08 13:20:35
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 53 Napisanych postów 2699 Wiek 36 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 15911
wygląda przepysznie
ps. trzeba się rozwijać
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 11 Napisanych postów 3294 Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 19444
Czyli mój makaron z jajkami (makaronowa jajecznica, jajka makaronowe ) się chowają przy Was... a starałem się tak bardzo...

I jeszcze Pepsi kupiłem na tę okazję!

Projekt Masa 2014, czyli KUREK nie zniknie!
http://www.sfd.pl/KUREK_nie_zniknie__masa_zimą_2013_[DT]-t994269.html

[ART] Dlaczego białko to nie magiczny proszek i czemu z kreatyną warto poczekać?
http://www.sfd.pl/[ART]_Dlaczego_białko_to_nie_magiczny_proszek_i_czemu_z_kreatyną_warto_poczekać_-t1004088.html 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 53 Napisanych postów 2699 Wiek 36 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 15911
KUREKski wstawiaj foto

standard czyli cyc, ryż, surówka marchew-jabłko, przyprawy, ketchup


...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11149 Napisanych postów 51569 Wiek 31 lat Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 57816
Grekar, ta pizza wygląda niesamowicie! :o
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 11 Napisanych postów 3294 Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 19444
.lara.
KUREKski wstawiaj foto






No pochwalcie, że ładnie. Starałem się

Projekt Masa 2014, czyli KUREK nie zniknie!
http://www.sfd.pl/KUREK_nie_zniknie__masa_zimą_2013_[DT]-t994269.html

[ART] Dlaczego białko to nie magiczny proszek i czemu z kreatyną warto poczekać?
http://www.sfd.pl/[ART]_Dlaczego_białko_to_nie_magiczny_proszek_i_czemu_z_kreatyną_warto_poczekać_-t1004088.html 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 1158 Napisanych postów 95001 Wiek 34 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 375707
Bleedingsun
Grekar, ta pizza wygląda niesamowicie! :o

ciiiicho, bo się czerwony zrobiłem



Kurek - zaje...te daj przepis

z pepsi to Ty się chyba nie rozstajesz nigdy ?
Nowy temat Temat Zamknięty
Poprzedni temat

Kapusta z kurczakiem

Następny temat

POLĘDWICZKA WIEPRZOWA Z GRZYBAMI, GROSZKIEM I PUREE Z BATATÓW

WHEY premium